Дали имам шанс??

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
todor1974
Обратна връзка:

Дали имам шанс??

Мнение от todor1974 »

Моята прфесия не влиза в списъка н а привилигированите.Имам диплома за техник,и свидетелство за монтьор и шофьор.За съжаление стажа ми по тази професия(автомонтьор) е 7 месеца,и то в периода 93-95 година.Т:е повече от 10 години.Моля ,ако някой има представа да ми каже дали имам шанс за имиграция или не.Благодаря. :?
Аватар
boromania

Мнение от boromania »

Zdravei, mislq 4e ima6 realni 6ansove,makar profesiqta ti da ne e ot preligirovanite , za6toto tova sa zanaqti-i to 3 broq. Za tqh e vajno o6te sled pristiganeto da moje6 barzo da zapo4ne6 rabota i da ne ostava6 na social,a to4no tezi zanaqti se tarsqt tuk. Ne se zamislqi..DEISTVAI....
todor1974
Обратна връзка:

Мнение от todor1974 »

boromania написа:Zdravei, mislq 4e ima6 realni 6ansove,makar profesiqta ti da ne e ot preligirovanite , za6toto tova sa zanaqti-i to 3 broq. Za tqh e vajno o6te sled pristiganeto da moje6 barzo da zapo4ne6 rabota i da ne ostava6 na social,a to4no tezi zanaqti se tarsqt tuk. Ne se zamislqi..DEISTVAI....
Да,обаче немога да събера нужния брой точки за съжаление. :(
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Не се отказвай толкова бързо. Търси варианти да си повишиш точките. Пробва ли с различни нива на езика? Ако го научиш на по-високо ниво не се ли доближаваш до минимума? Имаш ли приятели в Квебек? Носи само 1 точка, но все е нещо. Какво работиш в момента, на трудов договор ли си?
todor1974
Обратна връзка:

Мнение от todor1974 »

zaia написа:Не се отказвай толкова бързо. Търси варианти да си повишиш точките. Пробва ли с различни нива на езика? Ако го научиш на по-високо ниво не се ли доближаваш до минимума? Имаш ли приятели в Квебек? Носи само 1 точка, но все е нещо. Какво работиш в момента, на трудов договор ли си?
Ами от 2000 до момента година се самоосигурявам като управител на фирма.Имам приятел в Квебек.Чесно да ти кажа не съм пробвал по високо ниво на езика,защото тепърва ще започвам да уча френски :( (учил съм само английски).И още не време за отказване,ще карам до край. :wink:
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Нямам идея как стоят нещата за хора в твоето положение - самоосигуряващи се, но със сигурност има такива във форума - дано някой от тях види темата и ти пише. Тази тема може да ти е полезна:

http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... 8%F0%EC%E0

Радвам се, че не се отказваш, ако трябва изчакай с подаването на документите, докато се увериш, че събираш точките... Ако 74-та е годината ти на раждане имаш достатъчно време да си подготвиш нещата и все пак да получиш 10 точки за възраст. :dance:
todor1974
Обратна връзка:

Мнение от todor1974 »

zaia написа:Нямам идея как стоят нещата за хора в твоето положение - самоосигуряващи се, но със сигурност има такива във форума - дано някой от тях види темата и ти пише. Тази тема може да ти е полезна:

http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... 8%F0%EC%E0

Радвам се, че не се отказваш, ако трябва изчакай с подаването на документите, докато се увериш, че събираш точките... Ако 74-та е годината ти на раждане имаш достатъчно време да си подготвиш нещата и все пак да получиш 10 точки за възраст. :dance:
Благодаря ти.Май намерих решение-Ще сключа договор с някоя фирма да ме наеме за шофьор само по документи,и ще плащам малко повече осугуровки 8-9 месеца.И така минавам теста,пробвах. :wink:
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Супер! Учи френски, така че да си спокоен на интервюто и да вземеш 10 точки за мотивация 8) Успех :beer:
bart

Мнение от bart »

Nadjavam se ne si si pisal nulevi tochki za frenski. Mnogo hora teparva pochvat da go uchat kogato puskat dokumenti i pishat nivoto, koeto smjatat che shte postignat do intervjuto.
todor1974
Обратна връзка:

точки

Мнение от todor1974 »

bart написа:Nadjavam se ne si si pisal nulevi tochki za frenski. Mnogo hora teparva pochvat da go uchat kogato puskat dokumenti i pishat nivoto, koeto smjatat che shte postignat do intervjuto.
Не,писал съм средно ниво и на френски и англйски. :wink:А и няма да бързам с документите.
Заключено