Air Transat - vpechatlenia
Air Transat - vpechatlenia
Zdraveite,
Spodelete vpechatleniata si ot Air Transat, ako ste gi polzvali. Edva li sa sluchaini tehnite niski ceni, no ne shte da e samo za tova, che sa charter air copmany. Statement na saita im tvardi che ot April tazi godina imat not samolete park. Za kakvo da sme gotovi, ako se leti s tiah?
Blagodaria predvaritelno na vsichki, koito shte dadat mnenie.
Spodelete vpechatleniata si ot Air Transat, ako ste gi polzvali. Edva li sa sluchaini tehnite niski ceni, no ne shte da e samo za tova, che sa charter air copmany. Statement na saita im tvardi che ot April tazi godina imat not samolete park. Za kakvo da sme gotovi, ako se leti s tiah?
Blagodaria predvaritelno na vsichki, koito shte dadat mnenie.
правилно си се ориентирала, не са случайни техните ниски цени
ама какво пък, не са чак толкова зле - самолетите им летят и не падат,
някой път тръгват с 12 часа закъснение, ама друг път навреме
много-много не дават храна, затова пък обичат да продават - от храна, до парфюми, алкохол и др. извън митнически стоки
друго ......, ами не се сещам, ползвала съм ги 4 пъти - т.е. 2 пътувания - отиване и връщане, оцелях и съм доволна
а да, не са гъвкави - ако стане нещо с полета, много са запечени да ти сменят дата или да ти върнат пари за билет
леко и безаварийно летене

някой път тръгват с 12 часа закъснение, ама друг път навреме

много-много не дават храна, затова пък обичат да продават - от храна, до парфюми, алкохол и др. извън митнически стоки
друго ......, ами не се сещам, ползвала съм ги 4 пъти - т.е. 2 пътувания - отиване и връщане, оцелях и съм доволна

а да, не са гъвкави - ако стане нещо с полета, много са запечени да ти сменят дата или да ти върнат пари за билет
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-
Е тук не си съвсем права.krimon написа:правилно си се ориентирала, не са случайни техните ниски цени![]()
някой път тръгват с 12 часа закъснение, ама друг път навреме![]()
друго ......, ами не се сещам, ползвала съм ги 4 пъти - т.е. 2 пътувания - отиване и връщане, оцелях и съм доволна![]()

Аз съм чакала 8 часа за да дойде самолет, който да замени аварирал - имат ограничен брой самолети и ако някой се повреди се изчаква да кацне друга машина, може и след един ден.
Имат и по-ограничен брой товар, но това май вече е без значение.
Ами това е. Иначе не са съвсем зле.

хохо, бекитомас, слава богу моите не паднаха
иначе приличат малко на чехите, но чехите като че ли са по-добри в обслужването, а пък от друга страна Еър Транзат не губят багажи /или поне е такова моето мнение/ ... ААААА, като казах багажи, аз лично си "договорих" плюс 35 кг. свръхбагаж, който не платих
Това ми се струва доста либерално, обаче не ги препоръчвам като знам как ме направиха на хахава, за да ми сменят дата на полет 

иначе приличат малко на чехите, но чехите като че ли са по-добри в обслужването, а пък от друга страна Еър Транзат не губят багажи /или поне е такова моето мнение/ ... ААААА, като казах багажи, аз лично си "договорих" плюс 35 кг. свръхбагаж, който не платих

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
полети
Ама кви са тези авиокомпании дето намирате бе хора,аз лично предпочитам да работя само с агенции да залагам на сигурното
-
Re: полети
Това е една от големите (може би и най-голямата) чартърна компания в Канада. "Намираме я" както чрез агент, така и по Интернет. Същото се отнася за Zoom Airlines. На мен ми е много удобна както едната, така и другата, т.к. ми осигуряват директни полети до дестинацията ми в UK. Другите авиокомпании летят само до Лондон. А директния полет ми спеставя много излишни емоции, т.к. аз винаги пътувам с деца, в който случай има голямо значение колко продължава полета и колко се пътува след него. Освен това цените им не са за изхвърляне.Doom написа:Ама кви са тези авиокомпании дето намирате бе хора,аз лично предпочитам да работя само с агенции да залагам на сигурното
и аз не съм ги търсила със свещичка, билетите ми ги плати университета и нямах друг избор
но на най-ниски цени може да се пътува или с Еър Транзат или със Зуум
но на най-ниски цени може да се пътува или с Еър Транзат или със Зуум
На онзи A330 му беше свършило горивото насред океана, та кацнаха на Азорските острови без двигатели, като делтаплан...
Първо хвалиха много пилотите, след това се оказа, че те самите били изсипали горивото, щото не преценили ситуацията. Накрая изровиха информация, че пилотът бил осъждан преди години за трафик на наркотици. Големи образи са, но понякога човек няма голям избор на авиокомпании.
Първо хвалиха много пилотите, след това се оказа, че те самите били изсипали горивото, щото не преценили ситуацията. Накрая изровиха информация, че пилотът бил осъждан преди години за трафик на наркотици. Големи образи са, но понякога човек няма голям избор на авиокомпании.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001

http://en.wikipedia.org/wiki/Gimli_Glider
http://en.wikipedia.org/wiki/Air_Transat_Flight_236