!!!!!!! DAITE NE6TO ZA U4ENE NA ANGLIISKI !!!!!!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Roberto_Baggio_1993
Обратна връзка:

!!!!!!! DAITE NE6TO ZA U4ENE NA ANGLIISKI !!!!!!!!!!

Мнение от Roberto_Baggio_1993 »

vsi4ki u4at frenski az sam na 13 i tati septemvri zaminava za Monreal.Az iskam da nau4a angliiski ama daite niakakva programa
becks

Мнение от becks »

Купи си маргарин Калиакра със самоучител по английски и ще можеш да отговаряш на: "Кажи баба тенкю" :D

Майтап бе :wink:

Намери си самоучител като Релакса (има го в повечето торенти). Бих ти препоръчал и "English grammar in use" (на Raymond Murphy, една червена книга е и е Ок за начинаещи) след месец намери учителка и карай с нея.
Roberto_Baggio_1993
Обратна връзка:

blagodaria ti za tozi savet :)
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

http://torrents.data.bg/download.php/29 ... bm45l07ew/[BT.Data.BG]%20The%20Rosetta%20Stone%20-%2012%20languages!.torrent

Rosetta Stone мисля че ще ти помогне страхотно

ако можеш да ползваш аренабг, има го разделен на по малки части за всички езици, вкл. и американски и бритиш английски
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Roberto_Baggio_1993
Обратна връзка:

az imam " The Rosetta Stone" ama ne znam kak da q zapisha na disk,6toto tq bez disk ne tragva.ako znae6 kak da q zapi6a na disk mi pomogni, moqta programa za zapisvane e "Nero Star Smart"
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

не я записвай, използвай Daemon Tools и и я ползвай с виртуално СД. Ако и това не можеш да направиш прочети в някой подходящ форум как се използва тази програма, мисля че този форум не е за това, а и това са елементарни неща ако боравиш с компютър
:beer:
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Заключено