изтичане на срок на сертификат за селекция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ounufri

изтичане на срок на сертификат за селекция

Мнение от ounufri »

Здравейте!

Дали някой знае какви са последиците от изтичането на срока на сертификата за селекция.Наложи ми се да замразя процедурата за дълго време.След това я поднових и сега съм на етап след мед.преглед.Чакам резултатите от същия.Междувременно тези дни изтича срока на сертификата ми.Какви последици ще има това и какво мога да направя аз?
Благодаря предваритело
desisa

Мнение от desisa »

Мисля, 4е е най-добре да направиш запитване до Виена. Най-сигурно е така. Успех!
Nelig

Мнение от Nelig »

Доколкото си спомням на самия сертификат за селекция или на документите, които сте получили с него, пише какво да се прави, ако срокът му междувременно изтече! Разгледайте го внимателно :wink:
ounufri

Мнение от ounufri »

Да има такъв документ и там в т.4 пише,че нищо не трябва да правя.Трябва да изчакам визата и след това срока на сертификата ще ми бъде подновен.Аз въпреки това се притеснявам.
pumpy

Мнение от pumpy »

ounufri написа:Да има такъв документ и там в т.4 пише,че нищо не трябва да правя.Трябва да изчакам визата и след това срока на сертификата ще ми бъде подновен.Аз въпреки това се притеснявам.
защо ?
те хората ясно са го написали...
започнете да се учите да се притеснявате за все по-малко неща - това е част от процеса на интеграция :wink:
Заключено