ПЛОВДИВ СРЕЩА В ПОНЕДЕЛНИК 10.04.2006?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Jeeves

ПЛОВДИВ СРЕЩА В ПОНЕДЕЛНИК 10.04.2006?

Мнение от Jeeves »

Пловдивчани, къде сте?
Ще има ли среща този понеделник - ако - да, давайте да се броим.... и понеже преминахме от шопски на пловдивски терен, няма да е лошо да се срещнем и с пловдивската група... или каквото е останло от нея. За това - ще има ли среща утре, от колко часа и къде - Вестрата ли?
Поздрави и успехи :)
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Аууууууууууу,майни,не така.Бива ли софиянци да ви пускат постинга за срещите?От 1 година ме няма там и развалихте срещичките,не ви е срам.Постоянство се иска,а не после тук /у канадско/ да се чудите кой да ви каже 1 дума на бг.Събирайте се и се опознавайте докато е време,че тук някак си е по-трудничко да се създават нови контакти,няма много добри условия за това.Пък ако щете го приемете като поредното ходене на кръчма за ракийка и салатка,не като среща-задължение.Наздраве и умната.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Еми явно няма хора ,аз последните 2 седмици ходя и няма никои ,
а преди 3 седмици имаше само още 1 момче.......:?
Аватар
HristoRaev

среща ПЛОВДИВ

Мнение от HristoRaev »

Ние ще дойдем ако не се случи нещо непредвидено.
Къде е това заведение, където се събирате, името не ми говори нищо.
Христо и Мариета.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:( Явно сме развалили дисциплината!
Ева, ти не се кахъри... той Jeeves е наше момче, временно заблуден да пребивава в странство "у шопско" :twisted: ама бързо се е осъзнал виждам! :lol: :beer:
Изображение
amigo

Мнение от amigo »

Kade e sreshtata?Niakoi da kaje miastoto i chasa!
Dimachka

Мнение от Dimachka »

мястото е ресторант Вестра (близо до старата сграда на ПУ), часът на срещата е 19.30.
Dimachka

Мнение от Dimachka »

Ние ще сме в р-т Вестра към 19.00 часа.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Ние няма да дойдем :? по вам известни причини. Иначе ни се ще да се видим, ама ще чакаме да звъннете като сте наблизо.
бъди красив труп!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Ако искам да си направя романтична вечеря с половинката си - това е начинът. Пускаме тема за среща в Пловдив, отиваме в ресторанта, заведението имаше 3ма клиенти отвън и необезпокоявани от никой хапваме и пийваме.
Кандидат-емигранти освен нас - О - zero.
Евала :lol:
Явно филибето доста е дръпнало в икономическо отношение, щом няма желаещи да се изнасят ;)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Jeeves написа:Ако искам да си направя романтична вечеря с половинката си - това е начинът. Пускаме тема за среща в Пловдив, отиваме в ресторанта, заведението имаше 3ма клиенти отвън и необезпокоявани от никой хапваме и пийваме.
Кандидат-емигранти освен нас - О - zero.
Евала :lol:
Явно филибето доста е дръпнало в икономическо отношение, щом няма желаещи да се изнасят ;)
И аз бях така 3 седмици с приятелката ми,доста е романтично нали :D

Това е защото изпратихме преди месец доста хора и сега трябва да сформитаме нова група, за жалост за сега няма желаещи обаче :shock:
bp_de

Мнение от bp_de »

преди 2 години по4ти- септември 2004 някаде бе6е -на 1та сбирка (за мен де) дето бях -тогава сбирките бяха на Игуаната- има6е поне 30 4овека.
ама явно или наистина положението в Бг се е оправилио или вси4ки мераклии са избягали ве4е :D :D :D
Заключено