USPESHNO INTERVU 06.04.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
predator3

USPESHNO INTERVU 06.04.

Мнение от predator3 »

zdraveite saforumnitzi i nie minahme uspe6no nai nakraya!byahme ot 1500 4asa jena mi glaven aplicant med. sestra 7 god. staj, frenski-4/4 angliiski5/5 30 god. ,az mehanik, frenski -5/5 ,angl.-10/10 staj 12god.,obraz.sredno/spetzialno,tehnikum ,39 god..Znaete ve4e izpitva Normand Lemey
lubezen i predrazpolaga6t 4ovek,ne znam kak e bilo dosega no na vhoda na na posolstvoto ni kazaha ,4e 6te ni pusnat to4no v 1455, taka bilo pora4ano no ot kogo ne razbrah.na izlizane se sre6tnahme s momi4eto predi nas ,koyato byaha varnali za frenskiya,iskame da i kajem da ne se ot4aiva ni6to nee zagubeno 6te se yavi6 pak meglena ,a vtoriat pat e po lesno,ne padai duhom !! I taka zapo4nahme zna4i nie s 1 na um 4e i nas moje da ni spoleti podobna sadba,Monsieur Lemey se dviji iztzyalo po dokumenti koto po4nem ot pasportite na trimata t.e. i na malkia ni sin 3,5 god.kaza ni 4e sa izbrali jena mi sa glaven aplicant t.e. razmenili sani za6toto neinata profesia e po tarsena ,pita ni za priyateliteni tam t.e. v montreal i samo zaradi tova 4e imame priyatel tam li iskame da imigrirame kazahme 4e iskame ,za6toto quebec predlaga sigurnost -politi4eska ,sotzialna i ikononi4eska i toi kimna OK .posle proverkata prodalji imahne zase4ta s tova 4e diploma za sredno obr. na jena mi ne be6e prevedena no nosehme orginala i mu napraviha kopie tam,a prevoda4kata mu go prevede,ipak sverki s neya iprevodite i originalite.
iskam da kaja 4e saprugata se trydi dosta s frenskia no poslednia mesetz i doide mnogo za6toto malkiat se razbolya ot gnoina angina i mu bihme injekzii u doma,4udo e 4e se opravi za intervuto !!ta na neya i kaza 4e tryabva da y4i o6te frenski ako iska da praktikuva profesiyata si v quebec ,nie kimahme umno oui oui ,ne kazahme 4e deteto be bolno ai za6to li?men me pita kolkovreme sam bil vquebec za6toto sam bil s korabi tam 2 pati
no za 3-4 dni ,montreal i trois riviere .malko se obarkah s obyasneniata opletoh si ezika dokato kaja 4e izlizah samo do blizkia telefon itoi se zasmya na moeto tsigansko obyasnenie no kaza BON ini pomoli da iz4akame otvan,sled tova ni izvikaha vatre ini dadoha zavetnite sertifikati
kato kaza da u4im frenski za da si namerim rabota po lesno ,sledva6e BONchance i rakostiskane!tova be vsi4ko. BLAGOSLOVEN DA E BOG!!!!
blagodarya na vsi4ki saforymnitzi za pomo6ta i informatziyata!!
is better to burn out than to fadeaway
meglena
Обратна връзка:

Мнение от meglena »

chestito
nesto se oburkah, no puk choveka mi dade chans. imam srok da ucha oste frenski. sroka e maksimum 1 godina. i ste mi se obadiat po telefona ili da se iavia otnovo. molia ako niakoi ima informacia za drugi takiva sluchai i kakvo e bilo produljenieto da otgovori.
09.02.2006 - invitation for interview
06.04.2006/ 14.00h - interview lie ahead
edna godina za izuchavane na frenski
Обратна връзка:

Мнение от sirius »

МНОГО КЪСМЕТ ПРИЯТЕЛИ!
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
renata12

Мнение от renata12 »

kASMET I YSPEH VAV VSICKO OT TUK NA SETNE
renata12

Мнение от renata12 »

meglena написа:chestito
nesto se oburkah, no puk choveka mi dade chans. imam srok da ucha oste frenski. sroka e maksimum 1 godina. i ste mi se obadiat po telefona ili da se iavia otnovo. molia ako niakoi ima informacia za drugi takiva sluchai i kakvo e bilo produljenieto da otgovori.
KOLKO TOCKI SI BIAHTE DALI NA FRENSKIA
meglena
Обратна връзка:

Мнение от meglena »

biah posochila 6/6
09.02.2006 - invitation for interview
06.04.2006/ 14.00h - interview lie ahead
edna godina za izuchavane na frenski

Мнение от ваня-71 »

Predator3,честито и успех !Колко време ви продьлжи интервюто?
aseto

Мнение от aseto »

Честито, predator3!Успех в процедурата! Миглена,дерзай над френския и всичко ще се нареди! Успех и на теб!
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

честито на predator!

меги, продължавай с френския!
Desi_i_Bobi

.

Мнение от Desi_i_Bobi »

ЧЕСТИТО!!!
МНОГО ПОЗИТИВНО СТЕ ПИСАЛИ И ТАКА ЩЕ СЕ ПОУСПОКОЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА, КОИТО ГИ ЧАКА ИНТЕРВЮ!
Много успехи и смятам, че детенце се е оправило !?!?!?!?!
Поздрави и от нас!
:D :D :D :D :D
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
Stabilniat

Chestito

Мнение от Stabilniat »

Uspeh v Kanada:)
Stabilniat

Мнение от Stabilniat »

Az sam nai noviat tuk v tozi forum:)Kajete mi parvite dokumenti v original li gi prachtate v Viena ili samo kopia:)?Kade da procheta palniat spisak s dokumenti koito triabva d im izpratia:)?Blagodaria vi:)
predator3

pak za intervuto

Мнение от predator3 »

intervuto ni prodalji 40-45 min.vyarno e sa6to 4e Lemey govori barzo malko fafli,no povtarya sled tova. meglena znam 4e IVCHI SA6TO BILA VARNATA no 2 pat e bilo ok svarji se s neya.
is better to burn out than to fadeaway
KVAZAR

Мнение от KVAZAR »

predator3 вашият син присъствашели на интервюто ? Честито и от нас , успех за напред :beer: :beer: Предварително благодаря за отговора .
tsd
Обратна връзка:

Мнение от tsd »

Честито и успех :lol:
Заключено