И аз пуснах пратката преди близо 3 седмици и все още съм в очакване. Вече се питам дали да не отида и да попритесня куриерската служба с няколко въпроса. Въпрос към тези, които са в същото положение - кои куриери използвахте?
аз поне вчера видях промяна в статуса ни на "взето решение" което си мисля да е на добре.
Има ли някой идея колко време преди даването на виза се променя статуса в интернет?
в тази връзка - на мен ми казаха от куриерската служба, че трябва АЗ да ги уведомя, кога ще ми станат готови документите за да ми ги върнат в БГ-то. Още не си го представям точно как ще стане, мислех, че от Букурещ ще ми пратят писмо че са готови, но като слушам вас май не е така. Още не давам зор, щото моите документи са получени преди 2 дена в посолството.
I nie sme v tova 4islo. Pratihme pasportite na 23.02, i do momenta - ni6to. Izpolzwahme DHL, i ve4e vtori put ot posolstvoto gi vra6tat, za6toto ne sa gotovi pasportite. Pone takava informacia davat ot DHL.
Moje bi cenata e proporcionalna na uslugata, ili ... ne znam. Tuk malko se durpaha DHL, no ne otkazaha, dori naprotiv. A vie koi kurier polzvahte?
01.04.05 - DCS - Vienne
14.06.05 - интервю
12.09.05 - Изпратени док. в Букурещ
03.11.05 - получени бар-кодове
20.12.05 - получени медицински
05.01.06 - направени медицински
12.01.06 - OK
22.02.06 - покана за визи
11.03.06 - ВИЗИ