Някой може ли да отговори?
-
- Обратна връзка:
Някой може ли да отговори?
Чета темите и размишлявам върху това, кои получават писма за допълнителни док. (френски език). Не мога да разбера дали само от някои се изисква докумет за завършените съответни нива или си е практика? Ако, не е практика то тогава е въвоснова общата картинка, дали взимаш достатано брой точки или не, защото тогава си мисля, че се набляга на по-високо ниво на френския. Правилно ли си мисля?
не съм съгласен.
не съм съгласен с транс, защото когато аз се тествах он лайн и чрез таблицата надхвърлям с осем точки изискуемия минимум. имам три деца. нарочно на он лайн теста посочих че имам само едно, пак минах. след това посочих че нямам (Боже пази ми ги живи) и пак минах макар за себе си да писах че имам минимални знания по френски а за жената че хич ги няма. въпреки това получихме писмо с което ни казват да изкараме курс по френски.
мисля, че много е по-добре да те спрат за малко да поучих за да може по-добре да се реализираш там.
разбира се може да има изключение като миналия път с мадам хорнер, която късала без основания.
мисля, че много е по-добре да те спрат за малко да поучих за да може по-добре да се реализираш там.
разбира се може да има изключение като миналия път с мадам хорнер, която късала без основания.
-
- Обратна връзка:
Според мен-няма никаква такава практика-НО представете си човек които посочва 4 за ниво френски-каква работа би мгъл да започне-от тяхна гледна точка разбира се-освен да прибегне до социалки друго нестава.Според мен е важно да се посочват нива от 5нагоре,друг е въпроса ако точките ви са малко и владеенето на френски е решаващ.
Успех на всички и не се отказвайте.Документ за френски е не само диплома от дадена институция.Работа вършат и препоръки от частен преподавател.
Успех на всички и не се отказвайте.Документ за френски е не само диплома от дадена институция.Работа вършат и препоръки от частен преподавател.
В повечето случаи начините по които ние се самооценяме не отговарят на тези във Виена и аз си мислех че съм от търсени професии но те не в този ред на мисли никой не може 100да е сигурен че и те ще го изкарат точно толкова точки колкото той самия си мисли че има
А когато се посочват съвсем минимални или никакви знания по френски винаги ще поискат поне за водещия 5
А когато се посочват съвсем минимални или никакви знания по френски винаги ще поискат поне за водещия 5