Някой знае ли ...?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Karolina

Някой знае ли ...?

Мнение от Karolina »

Преди 3 седмици се преместихме със съпруга ми от Монреал в Торонто. Все още не сме се обадили в Монреал да уведомим службите за новия ни адрес. Някой знае ли кого точно трябва да уведомим за преместването освен Regie de l`assurance maladie. Един приятел ми каза, че имало сайт, в който попълваш нужното инфо и то се изпраща на съответните служби, но за съжаление той не го знае. Някой чувал ли е за подобно нещо?
bravo

Мнение от bravo »

Elia be6e pisala po vaprosa i niakoi i go dade toz sait, ama ne pomnia v koia tema. poraztarsi se......vse 6te izko4i
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

Karolina

Мнение от Karolina »

Търсих в старите теми, но нищо не намерих и затова пуснах нова тема. Благодаря на Krassiiv за линка. Този трябва да е.
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:39 am, променено общо 1 път.
Gesh

Мнение от Gesh »

Ето кого съм уведомявал като съм се местил от едно място на друго в Онтарио:
http://www.serviceontario.ca/English/ia ... change.htm
Според мен трябва тях да ги уведомите щото Онтарийските ведомства ще ви издават новите документи.
Canada Post имат услуга да ти препращат пощата на новия адрес (30-40кад за 6 месеца) и вече като видиш от кого получаваш писма на стария почваш да ги оправяш.
Заключено