Питане за пренасяне на пари

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Натали

Питане за пренасяне на пари

Мнение от Натали »

Имам въпрос към тези, които са вече в Канада. Може ли с документ от БГ банка с валутна сметка да се удостовери на летището при влизане в Канада, при откриване на сметка в канадска банка ще бъдат прехвърлени по банков път.

Има ли такива, които са преминали с по-малки суми от необходимото :?:
ka

Re: Питане за пренасяне на пари

Мнение от ka »

Натали написа:Имам въпрос към тези, които са вече в Канада. Може ли с документ от БГ банка с валутна сметка да се удостовери на летището при влизане в Канада, при откриване на сметка в канадска банка ще бъдат прехвърлени по банков път.

Има ли такива, които са преминали с по-малки суми от необходимото :?:
Mnogo hora pristigat s po-malko pari,nie imahme izvle4enia ot smetki,no ne sa ni gi iskali.Ne sme prehvariali sumi v canadski banki.Edinstveno ni popitaha ustno" kolko pari imate,"nie kazahme i s tova se priklu4i.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

ka написа: Mnogo hora pristigat s po-malko pari,nie imahme izvle4enia ot smetki,no ne sa ni gi iskali.Ne sme prehvariali sumi v canadski banki.Edinstveno ni popitaha ustno" kolko pari imate,"nie kazahme i s tova se priklu4i.
И при мен беше така.

Тук съм чел мнения, че понякога проверяват дали имате достатъчно пари, но много рядко. А дали удостоверението върши работа... също не се знае - ако ме бяха проверили щях да знам, но уви...
ka

Мнение от ka »

PoLuX написа:
ka написа: Mnogo hora pristigat s po-malko pari,nie imahme izvle4enia ot smetki,no ne sa ni gi iskali.Ne sme prehvariali sumi v canadski banki.Edinstveno ni popitaha ustno" kolko pari imate,"nie kazahme i s tova se priklu4i.
И при мен беше така.

Тук съм чел мнения, че понякога проверяват дали имате достатъчно пари, но много рядко. А дали удостоверението върши работа... също не се знае - ако ме бяха проверили щях да знам, но уви...
Az pisah skoro pak,no ni6to,INFORMAZIATA KOIATO MOJE DA DADE KOIA DA E BANKA-NE SADARJA KOLKO PARI IMA VAV SMETKITE VI.TOVA E POVERITELNO.Moje samo da se potvardi 4e poso4enata ot vas smetka sa6testvuva i v kakva valuta e.Imenno zatova samo VIE I NIKOI DRUG nemoje da izkara udostoverenie kolko pari ima po smetkata.
nobleman

Мнение от nobleman »

Трябва ли да носим банкова референция за сумата, която се изисква по закон???
Vanco

hi

Мнение от Vanco »

kakto kazvat KA i Polux nikoi ne te proveriava.Slujitelite sa usmihnati i dobronamereni i prosto te pitat s kolko pari vlizate.Ti kazvash suma(moje i da ia izravnish s Quebecarskata 4-5000$)i minavash.Nikoi ot priatelite koito sa minali i predi i sled men ne sa go karali da si pokazva sumata,no nali znaete vinagi ima no...Taka che kazvate che nosite kolkoto si nositeako pitat che ne stigat kazvate im che shte vi gi izptatiat po bankov pat sled tova i pokazvate referenciata che ste gi imali v Bg.Uspeh
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Re: hi

Мнение от Lyubima »

Нас ни караха да покажем парите, но не са ни ги броили :idea:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Nikoi ne iska parite da se pokazvat, a samo se pita s kolkoi pari se vliza, tova e:):):)
Angie1

за парите при влизане

Мнение от Angie1 »

и всъщност коя сума е добре да кажем че носим- минималната, която изискват 10000$ на човек беше май, или тази която носим в действителност, въпреки че ще е под минимума, например 6000$?!
а аз двама сумата която изискват общо по-малка ли е?!
мерси в аванс
nobleman

Мнение от nobleman »

Pitaha ni samo s kolko pari pristigame. Ne ni karaha da gi pokazvame. Predi tova v samoleta popalnihme edna OB6TA deklaratzija.
Samo deto pravih bankovi referentzii ot BG :evil: !
underworld2

Мнение от underworld2 »

Никой не Ви рови в джобовете да Ви гледа с колко джобни сте, това го няма никъде, говоря за цивилизованите държави :lol: :lol: :lol:
Заключено