спешен въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nadia

спешен въпрос

Мнение от nadia »

Моля който знае да ми отговори. Пътувам в неделя за Ванкувър. Ще ме върнат ли на летището ако не съм си платила данъка на колата за миналата година? Благодаря Ви!
vanko22

Мнение от vanko22 »

Ami plati go za da si sigurna che niama da te vurnat.99 na sto che niama da te vurnat,ama koi znae
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Аватар
Stef

danak

Мнение от Stef »

dokolkoto znam tryabva da ima sadebno postanovlenie sreshtu teb. no vse pak mai e po dobre da si go platish za da spish spokoino :D
Go big or go home.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Те няма да те върнат, ама колко ще ти струва данъка. Вземи си го плати да ти е мирна главата.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

za neplateni zadalzenia kam darzavata

Мнение от Alli@nce »

Nikoi niama da te varne zaradi neplaten danak na kolata poznavam xora deto i patentite na sobstvenite si firmi dalzaxa i ne biaxa si vnesli osigurovkite no si izletiaxa za ispania nikoi ne gi spria.Triabva da e zavedeno delo sreshtu teb za neplatena smetka i togava moze bi imat info za teb na granizata che netriabva da napuskash predi da si platish smetkite
Аватар
Doktora

Re: спешен въпрос

Мнение от Doktora »

nadia написа:Моля който знае да ми отговори. Пътувам в неделя за Ванкувър. Ще ме върнат ли на летището ако не съм си платила данъка на колата за миналата година? Благодаря Ви!
Питах един приятел който е съдия изпълнител при положение,че някой не си е платил данъците,здравните осигуровки и т.н. ще има ли проблем при напускането на страната ни.
Отговори ми,че до 5000 лева дългове няма кой да се занимава с него.
Надявам се,че ме разбирате добре.........
Док.......
TROUBLEMAKER
Аватар
c200

Мнение от c200 »

nadia, за да те върнат от летище София трябва да има заведено дело от държавата срещу теб + изпълнителен лист и то да е за по-сериозна сума, Док казва 5000, аз мисля че някъде из законите пишеше 3000, ама все тая.
Не се отнася за частни дългове - към банки, лихвари и прочее. Само държавни вземания. Така че спокойно, остави тоя данък неплатен и изпий парите в Канада :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
sawa72

Мнение от sawa72 »

Моят съвет е да си платиш данъка,защото рано или късно ще имаш големи главоболия.Ако си решила да не стъпваш в БГ можеш да го оставиш неплатен,но иначе лошо.Между другото,когато ни приемат в ЕС,ако ни приемат ще влезем в едината европейска система база данни и тогава,ако слезеш на европейска земя веднага ще бъдеш арестувана.Това е тенденцията и няма да има мърдане.Сега сумата е малка,но всяка година ще се трупат лихви и глоби.
Ти си знаеш най-добре и сама си предцени какво да правиш.Колкото до връщането ти от летището можеш да дишаш спокойно-няма да те върнат.
Заключено