ТЪРСЯ МОМИЧЕ С ДОБЪР ФРЕНСКИ ЗА ДА КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА КАНАДА

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
maksimal
Обратна връзка:

ТЪРСЯ МОМИЧЕ С ДОБЪР ФРЕНСКИ ЗА ДА КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА КАНАДА

Мнение от maksimal »

Zdravete , tarsia momi4e s mnogo dobur Frenski za da kandidatstvame zaedno , moze dori i formalen brak ako e suglasna , abe vaprosa e da vzemem niakaksi intervuto........ste si podadem zaedno dokumentite i posle koi ot kade e.......tel. mi e 0887196776....Nikolay
Последно промяна от maksimal на Съб Юни 11, 2005 12:17 pm, променено общо 1 път.
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

Можеш да потърсиш и момче :idea:
Аз и моята приятелка кандидатствахме като двойка и преминахме успешно по федералната процедура. Искаха ни доста доказателсатва за съвместен живот, но когато те са на лице процедурата минава бързо.
На интервюто през януари тази година интрервюиращият ни обясни, че съгласно законите в Канада няма пречки там да сключим и граждански брак.
Успех!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

shanty, da ama ako nameri momche tuk posle moje da ima problemi ako iska da se ojeni (za momiche)
da, moje da skluchi grajdanski brak s momche
i posle pradedite mu da se vartiat v grobovete i bashta mu da se gramne gorkia

i v toia red na misli, onia den vidiah edno canadche s balgarski bashta da se darji za rachichka s edno drugo momchence i napravo me zabolia sarceto kato mi kaza na angliiski "please, don't tell my father I'm gay"
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

Краткия отговор е, че някои хора ще те приемат, други не.

Предубежденията и дискриминацията ще са навсякъде около теб. Има предубеждения срещу негрите, срещу жените като пол, срещу старите немощни хора, срещу евреите и изобщо срещу всяка група
хора, която се сетиш. Жените като пол все още са дискриминирани професионално, на улицата, в политиката и в дома. Отнема време да се премахнат едни предубеждения и да се промени отношението на хората. Щом си госпожица, ти обезателно ще се сблъскаш с предубеждението и ще трябва да се справиш с него.
Ще бъда ли приета от хората?.
Обществото ни има хетеросексуална насоченост. Ние търпим подигравки в семействата си, в училището или университета, в медиите... това навява хората на мисълта, че абсолютно всички са хетеросексуални, и възпитава дискриминационно отношение към тези които не са. Тези предубеждения започват да се променят едва напоследък. Хората често се страхуват от нещата, които не разбират, и мразят това, което ги плаши. Тук кръга се затваря. Това са в основни линии предубежденията, и когато тези предубеждения са насочени към хомосексуалисти, това се нарича
ХОМОФОБИЯ. Хомофобията постепенно изчезва, с нарастването на броя на хората, които проумяват, че да си госпожица е толкова нормално, естествено и здравословно, колкото ако си хетеросексуална. И тази промяна се дължи на това, че все повече лесбийки, също като жените, негрите и евреите преди това, се изправят смело срещу обществото и казват като мен: “Аз съм госпожица! И съм горда с това!” Промяната се дължи и на тези хора, които застават до нас в тези случаи и също смело заявяват: “Тази жена е госпожица, и е моя приятелка, {или моя сестра, или моя
дъщеря} – и аз се гордея с нея!”

Ето няколко причини поради които няма да бъдеш приета от определени хора:
- Те не са хомосексуални, и не виждат причина защо другите да бъдат.
- Те са хомосексуални в душата си, но:
a) Убедени са от приятели, учители, семейство общество или Църква, че това е грешно.
б) Били са задиряни от хомосексуални представители в детството или младоста си.
Тогава те грешно си вадят заключението, че всички омосексуалисти са такива. Резултата е, че те се борят със своята естествена хомосексуална предразположеност, и мразят всеки, който се опитва да живее така както самите те биха искали да живеят дълбоко в себе си. Тези хора често са сред най яростните врагове на хомосексуализма.
Много родители все още смятат, че хомосексуалността е резултат от лошо възпитание на детето.
Родителите освен това искат внуци, и когато дъщеря им се окаже госпожица, те смятат че губят възможноста да ги имат. Това ги кара да негодуват силно, и да се опитат да търсят грешките в
собствените си възпитателни методи. Това е много грешно разбиране, понеже хомосексуалноста е естествена. Все едно да се упрекват, че дъщеря им се е родила със сини очи. Желанието на някои родители да променят хомосексуалноста на детето си с възпитателни мерки е напълно безсмислено и само влошава отношенията и отчуждава детето. Детето не е домашно животинче а личност, която расте, въпреки че много родители гледат на децата си като на своя лична собственост или като на вид инвестиция. Още преди да се роди едно дете, родителите му често са предначертали бъдещето му, детството, училището, университета може би, кариерата, брака, потомството... и така нататък. Но родителите трябва да разберат, че децата също са човешки същества със собствена съдба, а не роботи или роби. Родителите трябва да оставят на децата си правото да бъдат свободни и щастливи.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

shanty, aide da darjim lesbo diskusiata v lesbo temata v forum razni
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

KolioBalkanski написа:shanty, aide da darjim lesbo diskusiata v lesbo temata v forum razni
ОК, прав си :idea:
Аватар
dokidok

Мнение от dokidok »

v toia red na misli, onia den vidiah edno canadche s balgarski bashta da se darji za rachichka s edno drugo momchence i napravo me zabolia sarceto kato mi kaza na angliiski "please, don't tell my father I'm gay"
Hehehe, towa beshe mnogo smeshno. Ami 4e to horata koito imat balgarski bashta ne mogat li da badat geiowe? Pa to sega w BG-to(specialno Sofiq, Warna i Burgas) e po-golqma moda da si gay otkolkoto w drugi populqrni takiwa gradowe kato Frisko i TO. Kakto se wika, swetat se e "izpederastil". Na men specialno ne mi puka za takiwa pi4owe obarnali rezbata, no ponqkoga sa mnogo drazneshti kato zapo4nat da se prenasqt i roptaqt kolko sa oneprawdani i podtiskani. W sashoto wreme razprawqt nalqwo i nadqsno za sexualniqt si jiwot, kolko pari sa dali za operacii i drugi podobni prostotii, i prosto predizwikwat drugite hora da gi maitapqt. No towa e druga tema, pak nqkoi shte nadade woi i za towa spiram.
boriss

Мнение от boriss »

Napylno sym syglasen s kazanoto ot Shantros. Znam, che e mnogo trudno da se prieme towa ot okolnite osobeno ot roditeli i blizki. Chowek ne moje da promeni prirodata si, wypreki che obshtestwoto i religiata otrichat towa powedenie. Ne oprawdawam tezi, koito go prawqt zaradi towa, che e moderno ili taka ot lubopitstwo.
Ako ne wredim s powedenieto si na okolnite, kyde e problema? Te syshto mogat dobre da otglejdat i wyzpitawat deca, i da se chuwstwat shtastliwi.
Az syshto sym bashta i mnogo trudno i tejko shte mi byde, ako deteto mi izbere tozi pyt, no ima tolkowa po-loshi neshta, koito mogat da ti se sluchat.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

KolioBalkanski написа:shanty, da ama ako nameri momche tuk posle moje da ima problemi ako iska da se ojeni (za momiche)
Kole, kakvi problemi moje da ima???... V nashe selo sam chuvala sluhove za hora minali po bejanskata programa kato homosexualni, koito posle sa se ojenili za biFshite si saprugi i sa si doveli i detsata v Kanada...

Haide sas zdrave!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

BabaPena написа:
KolioBalkanski написа:shanty, da ama ako nameri momche tuk posle moje da ima problemi ako iska da se ojeni (za momiche)
Kole, kakvi problemi moje da ima???... V nashe selo sam chuvala sluhove za hora minali po bejanskata programa kato homosexualni, koito posle sa se ojenili za biFshite si saprugi i sa si doveli i detsata v Kanada...

Haide sas zdrave!
отговарям ти на лична
Заключено