Проверяват ли ръчния багаж на митницата?
Проверяват ли ръчния багаж на митницата?
Здравейте!
Искам да питам проверява ли се ръчния багаж на митницата и какво е забранено да има в него?
Предварително Ви благодаря.
Искам да питам проверява ли се ръчния багаж на митницата и какво е забранено да има в него?
Пистолети, ножове, бомби, бензинови запалки, остри метални предмети, включително ножици, пилички за нокти ....Искам да питам проверява ли се ръчния багаж на митницата и какво е забранено да има в него?

На мен ми взеха любимата ми ножица.

Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
- Дякон Игнатий
Re: Проверяват ли ръчния багаж на митницата?
Като се замислиш 1-1,5 минути как смяташ?bisi написа:Здравейте!
В чанта за лап-топ се побират 4-5 кг Ц-4 ,достатъчен да превърне летище София в строителна площадка......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Дяконе, не си прави майтап с хората 
Ръчния багаж минава на скенер, поне в нашия никой не е ровил. Видяха нещо подозрително на скенера и питаха какво е (ние носихме хард диск и CD-записвачка). Казаха ни че няма нужда да се декларират. Декларирали се лаптопи и цели компютри, абе неща, които струват над 200 долара (дано не бъркам за валутата, че съм забравила). И фотоапарата не сме декларирали (все пак не е от най-евтините), въпреки че мъжа ми го носеше на врата си. Това е за което се сещам. А Игор е абсолютно прав, че нищо остро и метално не трябва да се носи, и дезодоранти също не трябвало, защото са флакони под налягане. Парфюм може

Ръчния багаж минава на скенер, поне в нашия никой не е ровил. Видяха нещо подозрително на скенера и питаха какво е (ние носихме хард диск и CD-записвачка). Казаха ни че няма нужда да се декларират. Декларирали се лаптопи и цели компютри, абе неща, които струват над 200 долара (дано не бъркам за валутата, че съм забравила). И фотоапарата не сме декларирали (все пак не е от най-евтините), въпреки че мъжа ми го носеше на врата си. Това е за което се сещам. А Игор е абсолютно прав, че нищо остро и метално не трябва да се носи, и дезодоранти също не трябвало, защото са флакони под налягане. Парфюм може

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Мен ме накараха да си извадя вибратора от чантата при едно от пътуванията ми до Францияbisi написа:Здравейте!

Аз много се притесних, но след това ми казаха, че не съм единствената с такъв багаж.
- BlackSpeech
Извинявай, обаче с този еврейски аватар човек може да се обърка в пола тиshantros написа:Мен ме накараха да си извадя вибратора от чантата при едно от пътуванията ми до Франция![]()
Аз много се притесних, но след това ми казаха, че не съм единствената с такъв багаж.