molba

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
IRON LADY
Мнения: 13
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 5:00 pm

molba

Мнение от IRON LADY »

zdraveite, iskam da pitam dali ima niakoi,koito da moje da mi pomogne za tazi bankova referentsia. nie sme semeistvo s detentse na edna godinka,ot grad plovdiv.vsichki ostanali dokymenti sa ni izgotveni,no v poslednia moment se okaza che bankovata referentsia e goliam problem za nas i taka se obezmisla vsichko koeto sme napravili do sega.niamame takiva poznati koito da ni zaemat za 1 den tolkova pari,chydia se dali ima niakakav dryg nachin da se izdade takav dokyment.prosto mnogo sme otchаiani ,i znam che nishto drygo ne ni ostava,osven da se otkajem- bankovata ni referentsia triabva da e na stoinost- 8000 dolara- za semeistvo s edno dete.ako niakoi ima niakakva ideiia kak po niakakav dryg nachin da se izgotvi tazi referentsia,molia neka pishe.ako niakoi e gotov da ni pomogne,gotovi sme da zaplatim za yslygata,shte badem mnogo blagodarni. znam che tova e nevazmojno,no kogato chovek e otchaian , e gotov da probva dori nevazmojnoto,nali?
Misty
Мнения: 101
Регистриран на: Пон Юли 12, 2004 3:49 pm
Местоположение: Добрич
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Мога да помотна единствено със съвет.Но не се отчайвайте.Сигурна съм ,че и банкова референция за 6000 ще свърши работа.Мисля, че това е минимума.Бихте могли да теглите заем от държавата.И да говърнете .Не съм наясно с лихвите обаче.Това успях да измисля!
Успех не се предавайте!
победата е по сладка като е постигната с трудности! :D
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
IRON LADY
Мнения: 13
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 5:00 pm

Мнение от IRON LADY »

blagodaria ti misty,no tova e nevazmojno tai kato nito az nito maja mi rabotim na postoianen tr. dogovor i nikoi niama da ni otpysne tokav zaem- za sajalenie,ta bilo to i za 1 sedmitsa
IRON LADY
Мнения: 13
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 5:00 pm

Мнение от IRON LADY »

dali niakoia banka bi ni otpysnala takav zaem za 1 sedmitsa i vednaga da go varnem,?mislia che mai niama da stane
Godis
Мнения: 1661
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 2:22 am
Местоположение: Montreal, Pointe Claire

Мнение от Godis »

Не може ли да си направите оценка на имот ?
IRON LADY
Мнения: 13
Регистриран на: Пет Апр 15, 2005 5:00 pm

Мнение от IRON LADY »

tova go mojem,imame imot na nashe ime no ne iskame da go prodavame.razbrahme che ako deklarirame imot,che shte triabva sled tova da go prodadem.dali moje da pokajesh che razpolagash s imot na tvoe ime,bez da go prodavash sled tova?
Аватар
Koko
Мнения: 8033
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Мнение от Koko »

IRON LADY написа:tova go mojem,imame imot na nashe ime no ne iskame da go prodavame.razbrahme che ako deklarirame imot,che shte triabva sled tova da go prodadem.dali moje da pokajesh che razpolagash s imot na tvoe ime,bez da go prodavash sled tova?
Не, не е задължително имота да бъде продаден. Този вариант се изполва в случай че не можете да покажете наличност на пари в банковата сметка докато трае самата имиграционна процедура.

Проблем би възникнал в случай че искате да кандидаствате за социална помощ след като вече сте пристигнали в Квебек. Тогава ще ви питат - А имота дето сте го декларирали, продадохте ли го и изхарчихте ли парите?
Godis
Мнения: 1661
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 2:22 am
Местоположение: Montreal, Pointe Claire

Мнение от Godis »

Разбира се че можеш, никой не те кара да го продаваш ! Бягай в общината :) че в София оценката е 20 дена.
free
Мнения: 89
Регистриран на: Нед Апр 10, 2005 12:51 pm
Местоположение: Montreal

Мнение от free »

Можете да представите оценка на имот на интервюто-това ги задоволява напълно и никой не може да ви накара наистина да го продадете ,но разбира се на интервюто ако ви питат кажете,че вече имате купувачи,но изчаквате резултата ....Така ако не искате да се разделяте със собствеността си/като нас/си осигурявате още една година за да съберете /откъде ли ?!/парите необх.за пътуването.Успех ! :wave:
LaRue
Мнения: 2647
Регистриран на: Сря Мар 03, 2004 2:13 pm
Местоположение: Карлуково, избягал от Психиатричната Клиника

Мнение от LaRue »

Можете и да изтеглите кредит, като го гарантирате с жилището и след като ви изготвят рефенцията да го върнете със съответните лихви
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
flyfish
Мнения: 348
Регистриран на: Вто Яну 27, 2004 11:36 am

Мнение от flyfish »

LaRue написа:Можете и да изтеглите кредит, като го гарантирате с жилището и след като ви изготвят рефенцията да го върнете със съответните лихви
........и после след 6 месеца за самото интервю пак да теглят и да го връщат "със съответните лихви".Те разходите за теглене на кредит хич не са малки,като се почне от такса за разглеждане на молбата....Аз не мога да разбера защо след като доста хора вече са минали по процедурата с имот,все още има място за притеснения,пък и това е единият от официалните варианти за доказване на финансова независимост според самите имигр.власти.Ами нали го пише в документите........ :roll:
Godis
Мнения: 1661
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 2:22 am
Местоположение: Montreal, Pointe Claire

Мнение от Godis »

LaRue написа:Можете и да изтеглите кредит, като го гарантирате с жилището и след като ви изготвят рефенцията да го върнете със съответните лихви
Доста солено ще им излезе
Аватар
some
Мнения: 1380
Регистриран на: Пет Апр 23, 2004 7:33 am
Местоположение: Harmanli

Мнение от some »

Ima hora koito sa minavali samo s ocenka na sobstvenostta, estestveno che nqma da ste go prodali za interviewto. Nali vse oshte niama da e qsno dali zaminavate. Tova shte iztaknete kato prichina.
Te samite kanadci sto pati she vi predoprezdavat v pismata si po procedurata da ne predpriemate nikakvi drastichni merki kato prodavane na imushtestvo i napuskane na rabota predi da ste poluchili vizite, taka che takava edna prichina mislia nikak niama da gi uchudi ili pritesni.
To e po skoro normalno da e taka.
Vadete ocenka i smelo napred!
Uspeh!
Аватар
tornado
Мнения: 1774
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:56 am

Мнение от tornado »

Тегленето на кредит е пълна глупост ...
Има солени такси за отпускането на кредита и още по-солени при предсрочното погасяване ,което в цифри звучи нещо като 1,5-3 % от сумата на кредита при усвояването и 1,00-5,00 % наказателна лихва върху главницата при предсрочното му погасяване ,а не са за пренебрегване и таксите на адвокати,нотариуси и съда за ипотеките .Според мен по-добрият вариант е с оценката на имота ,който имате.
qqqq
Мнения: 151
Регистриран на: Чет Сеп 18, 2003 6:41 am

Мнение от qqqq »

otivash v danu4noto i si vadish belejka za danu4na ozenka na imota, kato predvaritelno si platila danuka- tam pishe koi e sobstvenik na imota i kakva e zenata mu - e ne e kato pazarnata, no mislia, 4e shte e po goliama ot 8000$. izdavat ja za edin den i e absoliutno bezplatna. posle ja prevejdash i ja nosish na interviewto, zaedno s preveden notarialen akt. tova e napulno dostatu4no.
Заключено