Да в Канада е най-лошото от лошото май........
- Bily T
Да в Канада е най-лошото от лошото май........
Аз не съм бил в Канада но от няколко дни се дискутира колко гаден и мизерен е живота там - бяха разискани не една и две теми със страници размисли, лични трагедии, безценен опит и т.н.,
така, че дори аз заклетият кандидат емигрант вече съм напълно убеден, че в Канадата не е за бели хора още по-малко такива като нас Българи свикнали на охолен и бохемски живот от поколения, получаващи едни от най-високите доходи в света, живеещи в страна с една от най-силните и развити икономики в света, ниво на образование и здравееопазване на които Германия и Франция биха завидели, нулево ниво на престъпност и ниво на безработица от което Скандинавските страни биха се изчервили, о щях да забравя ние Българите също така обитаваме и едни от най-красивите, здрави, надежни и удобни жилищни сгради и жилища несравними с дървените или талашитени свои североамерикански посестрими.
Така, че благодаря на всички свои сънародници които положиха такива кански усилия да убедят мен и мои братя по намерение за емиграция, че раят съществува и ние сме родени и живеем в него.
Сега вече съм спокоен и сигурен за живота си тук и си оставам а ако някога ми се прииска отново да емиграрам ще избера някоя нормална държава като Гвинея-Бисау, Джибути, Сао Томе и Принсипи или в краен случай Букрина Фасо за остатъка от живота си.
е със здраве и много късмет!!!
така, че дори аз заклетият кандидат емигрант вече съм напълно убеден, че в Канадата не е за бели хора още по-малко такива като нас Българи свикнали на охолен и бохемски живот от поколения, получаващи едни от най-високите доходи в света, живеещи в страна с една от най-силните и развити икономики в света, ниво на образование и здравееопазване на които Германия и Франция биха завидели, нулево ниво на престъпност и ниво на безработица от което Скандинавските страни биха се изчервили, о щях да забравя ние Българите също така обитаваме и едни от най-красивите, здрави, надежни и удобни жилищни сгради и жилища несравними с дървените или талашитени свои североамерикански посестрими.
Така, че благодаря на всички свои сънародници които положиха такива кански усилия да убедят мен и мои братя по намерение за емиграция, че раят съществува и ние сме родени и живеем в него.
Сега вече съм спокоен и сигурен за живота си тук и си оставам а ако някога ми се прииска отново да емиграрам ще избера някоя нормална държава като Гвинея-Бисау, Джибути, Сао Томе и Принсипи или в краен случай Букрина Фасо за остатъка от живота си.
е със здраве и много късмет!!!
NO PAIN NO GAIN
А, раят е Пуерто Рико и Мексико. Имам и доказателство даже, благодарение на един любезен съфорумник.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Наистина е гадно признавам.
Аз прося по Ст.Катрин и даже в този бизнес стана навалица. Един колега гордо заяви на клиент вчера, че не приемал вече монети. А друг преди седмица разбрах, че учудил клиенти като приемал Виза, мастер-кард, и чекове.
А аз още броя монетките в прокъсаното яке за един путин и чакам чека от социала.
Аз прося по Ст.Катрин и даже в този бизнес стана навалица. Един колега гордо заяви на клиент вчера, че не приемал вече монети. А друг преди седмица разбрах, че учудил клиенти като приемал Виза, мастер-кард, и чекове.
А аз още броя монетките в прокъсаното яке за един путин и чакам чека от социала.

БилиТ, най-накрая стигна до прозрението!
Да, това е самата истина. Аз сега трябва да излизам например, но ще си сложа тапи в ушите, за да не чувам глупаците по улицата, че ми нарушават душевната хармония, която вече едва се крепи, и то само благодарение на спомените ми от БГ за ведростта,любезността и ентелигентността, която струеше навсякъде около мен. Ако можех, и очите щях да си запуша, че да не виждам мизерията наоколо, ох, мъкаааа, мъкааа... Не ти требе да идваш насам 

Обичам да преча
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
coolanito написа:БилиТ, най-накрая стигна до прозрението!Да, това е самата истина. Аз сега трябва да излизам например, но ще си сложа тапи в ушите, за да не чувам глупаците по улицата, че ми нарушават душевната хармония, която вече едва се крепи, и то само благодарение на спомените ми от БГ за ведростта,любезността и ентелигентността, която струеше навсякъде около мен. Ако можех, и очите щях да си запуша, че да не виждам мизерията наоколо, ох, мъкаааа, мъкааа... Не ти требе да идваш насам

Тъй тъй да не си мръднал от България, щот след две години като ви заудрят Э-та по джоба и като настане едно благоденствие едно чудо... отърваване няма.Ний да му мислим тогава от де ще се снабдяваме с билети за наобратно 

Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Mnogo dobre si shvanal sityaciyata Bily T. Az sam tuk v Canada s nauchna cel. Provejdam izsledvaniya, za da dokaja, kolko e zle v Canada i che v Bulgaria e naistina rayat na zemyata. No, shte mi tryabvat okolo 50 godini oshte, moje bi, za da dovrsha izsledvaniyata si. E, tova oznachava, che shte tryabva da pravya golemi jertvi, da jiveya v mizeriya do kraya na dnite si v Canada, vmesto da sam v nay-visoko razvitata strana Bulgaria, no kakvo li ne e gotov da napravi chovek v imeto na naukata! 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

И аз сум съгласен че в Канада е супер мизерия. И искам само да допълня че сме се събрали все oтбор мазохисти дето ни е и кеф мизерийката и не щем да се върнем на хубавото облягайки се на различни причини - я гурбет, я моабет.
Ех човешка слепота. Както се казва в един Бг рзказ:
Пази Боже сляпо да прогледне.
Ех човешка слепота. Както се казва в един Бг рзказ:
Пази Боже сляпо да прогледне.