Най-сетне, дългоочакваният момент дойде....
И в нашата пощенска кутия пристигна бял плик....
с дата за ИНТЕРВЮ!
Така че 10 юни е нашият ден!
ЩЕ ГИ РАЗБИЕМ!
Късмет на всички и дано с това писмо открием сезона.
Наздраве!
Не зная защо, но като чета за този "бял плик" и пред очите ми изниква образа на "Асеновградски мавруд"...размножен.
Радвам се за вас!
Знам си аз, че ще спечеля баса...само след броени месеци.
Успех и занапред!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Много ви благодаря на всички и от името на мъжа ми.
Пуснахме документите на 26.11.2004, получихме обратната разписка на 02.12.2004, че са получени и на тази дата са заприходени - интервю-първата половина от годината.
И оттогава чакаме ли чакаме...., дори пощенската ни кутия се повреди от проверки.
Много късмет на всички чакащи дата, и дано тези дни да получите!
Желаем ви го от все сърце!
Наздраве!
:haplio: :beer2: Haideeeeee 4estito i ot nas!
Ama az za6to ni6to ne sam razbrala za tozi bas!Ako znaeh i az 6tyah da se vklu4a i 6tyah da bada ot pe4eliv6ite! :partytime: :partytime: :partytime: :partysmiley: :rotate: Uspeh vi jelaya!Abe, vzeli ste go!!!!!Znam si!Ako iskate da se hvanem na bas!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
ЧЕСТИТОООО и от нас! :haplio: :beer2: :partysmiley: :partytime: Пожелаваме ви много късмет, леко и успешно интервю! Знаем ,че ще се справите И аз нещо не съм разбрала за този бас, но за следващия , че ще успеете съм готова да се хвана! :haplio: :beer2:
Честито!
Днес и ние получихме дата- 10.06.2005г. Вие от колко часа сте? Ние сме от 09.00, най-вероятно първи за деня. След дълго чакане, дори бяхме спрели да проверяваме пощенската кутия, и ето че днес имаме повод за радост. От тук нататък следва голямото учене.
Успех и много кураж!
UNICORN, ralitsa, честито! Сега вярвате ли, че има Бог на този свят?! Днес е Благовещение, а вие сте най-голямото доказателство за получаването на Блага вест! Така да ви върви и занапред - все хубави вести да получавате!
Ха! Честито и от нас! Успех на всички на интервюто, нека да мине като по вода. :beer: :beer: :beer:
А сега да ви попитам ,понеже и ние чакаме дата, а знаете ли кой ще е интервюиращият? Нещо се предложи да е мосю Ла Рю,Ха сега кой дава за него?мосю Ла Рю-първи път; мосю Ла Рю-втори път.......
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."