Алтернативни методи за припечелване
fuck,
Абе на теб не ти ли омръзна да въртиш никовете?
Все пак балагодаря чеповдигна пак темата че забелязвам че съм пропуснал важно инфо.
Парите се дават на поименен чек. Естествено всеки може да иде и да си го смени на определени места кадетоще му удържат около 3% но пък всички тези клиники изпращат информация на соцялните за това на кой дават пари.
Така че който е на соцял не става.
Абе на теб не ти ли омръзна да въртиш никовете?
Все пак балагодаря чеповдигна пак темата че забелязвам че съм пропуснал важно инфо.
Парите се дават на поименен чек. Естествено всеки може да иде и да си го смени на определени места кадетоще му удържат около 3% но пък всички тези клиники изпращат информация на соцялните за това на кой дават пари.
Така че който е на соцял не става.
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Боцо аз без да се заяждам (имаме се с теб) и без да се правя на компетентен ще ти кажа че наскоро гледах предване за тия тестове и ми се страшно дай боже никому не се налага да прибягва до това. Та в предаването се описа че фирмите наблягат че лекарствата са вече в употреба но без да споменават че са с леки изменения на количество на съставките и дори и сменени съставки (демек баницата си е баница ами има и с месо и спанак дали ги обичаш си е друг въпрос). Примера беше с лекарства за препазване отхвърляне на донорни органи останах с впечатлението че е невероятен антибиотик и причинявал главоболия и стомашни проблеми (нищо страшно на преден план) с цел елиминиране на тези проблеми за твоя сметка а другата причина за изследванията е поевтиняване лекарствата със заместители които кой знае какви лайна са. Без да плаша никого пълен ужас ми се видя.
Май френд Ботцо с най голяма отговорност към думите си бих ти предложил алтернативен начин за припечелване на пари.
По същество-търся си асистент в работата на позиция докер/хамалин/ с/у заплащане .Стартова заплата -1500д. на месец-160 работни часа.
Изисквания:
-франсе ,англе -акюн
-образование-секондер 1
-канадиан експирианс -акюн
-чувство за хумор -развито
-пороци-без значение
-бенефити-развиване на стройно и хармонично тяло и последващо натрупване на мускулна маса без стотинка инвестиция и 0 разходи
-възможни негативни последствия -първоначално образуване и натрупване на гънки/мозъчни/ ,резултат от ежедневния контакт с партньора .при възможен провал ,партньора не носи отговорност пред индивида ./последното има юредическа стойност само за контракта/
опитай нещо ново./който играи пичели/
По същество-търся си асистент в работата на позиция докер/хамалин/ с/у заплащане .Стартова заплата -1500д. на месец-160 работни часа.
Изисквания:
-франсе ,англе -акюн
-образование-секондер 1
-канадиан експирианс -акюн
-чувство за хумор -развито
-пороци-без значение
-бенефити-развиване на стройно и хармонично тяло и последващо натрупване на мускулна маса без стотинка инвестиция и 0 разходи
-възможни негативни последствия -първоначално образуване и натрупване на гънки/мозъчни/ ,резултат от ежедневния контакт с партньора .при възможен провал ,партньора не носи отговорност пред индивида ./последното има юредическа стойност само за контракта/
опитай нещо ново./който играи пичели/
.
моят алтернативен метод за припечелване на пари е втора работа , 2 пъти седмично след основната ми работа - от 17 до 24.00 .
хапчета не мисля да пия , току виж съм почнала да паля с поглед , който ме ядоса .
за справка - " Подпалвачката " Стивън Кинг
хапчета не мисля да пия , току виж съм почнала да паля с поглед , който ме ядоса .
за справка - " Подпалвачката " Стивън Кинг
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- fe_ya
- Ефирна
- Обратна връзка:
Защото за да се пусне вносно или ново лекарство в продажба обикновено се изисква да е тествано според нормите на страната в която ще се продава.bgmontreal написа:ПП Много щедри тия канадци. Дават по 1500 да експериментират с лекарства дето били вече в Германия и Франция.
Тогава защо е експеримент?
Абе нещо ме загуби
Не хокайте Боцо - варианта не е лош особено ако проучиш за какво става въпрос.
А и наистина ако няма желаещи няма да има и нови лекарства или поне няма да са в продажба.
Приятели, струва ми се, че прекалено строго съдите Botzo. Съгласен съм, че няма напълно невинно клинично изследване, но в случая става въпрос за лекарства преминали успешни клининични изпитания в Европа. Всъщност ако се замислим, не участват ли нашите близки (родители, баби, дядовци)в подобни, но нерегламентирани "clinical trails" гълтайки ежедневно по няколко "хапа" (за лечение например на хипертония, захарен диабет и т.н.), за всеки от които има описани поне половин страница възможни странични ефекти, част от които изключително сериозни и дори животозастрашаващи.
Определено не смятам, че в случая Botzo е постъпил неразумно. Когато говорим за рискове-предпочитаният риск е добре пресметнатият риск(какъвто ми се струва е случаят с Botzo).
По отношение на печално известният талидомид, който осакати живота на стотици семейства в Европа преди няколко десетилетия,интересно е да се спомене, че днес той "връща" стари дългове като част от терапевтичният арсенал на съвременната хематология.
Определено не смятам, че в случая Botzo е постъпил неразумно. Когато говорим за рискове-предпочитаният риск е добре пресметнатият риск(какъвто ми се струва е случаят с Botzo).
По отношение на печално известният талидомид, който осакати живота на стотици семейства в Европа преди няколко десетилетия,интересно е да се спомене, че днес той "връща" стари дългове като част от терапевтичният арсенал на съвременната хематология.
- bgmontreal
- Обратна връзка:
Редно е да се замислим тия дето дават по 1500 за да глънтеш няколко безвредни хапа, луди ли са или имат пари за даване.
1500 е доста сериозна сума и като се поразрових тук там излиза, че са по-добре платени дори и от лекари и зъболекари за няколкото часа в които гълтат хаповете.
Ако последнете опаковките на уж еднакви лекарства от Европа и Канада, а даже и от САЩ, ще ви направи впечетление липсата или наличието на дадени съставки. Защо?
Отговора е прост! Ами в Канада една съставка е забранена, в САЩ друга, а в Европа трета. Та безвредните опити са точно за това - да се видят страничните явления на новата/заместващата съставка.
Понякога резултатите на заместителите са отчайващи и лекарството не е прието - например в САЩ се приемат максимум 30% от лекарствата, а в Канада ... ?? ... ами няма данни, колкото и да се рових.
Та луд ли е този дето дава по 30,000 за проби (средно по 20 човека) или не
за мен не е :idea:
ПП 1/3 от времето за пробите отива в попълване на формулярите за отговорности (по-точно липса) и др. подобни, което доста сериозно ме смущава.
1500 е доста сериозна сума и като се поразрових тук там излиза, че са по-добре платени дори и от лекари и зъболекари за няколкото часа в които гълтат хаповете.
Ако последнете опаковките на уж еднакви лекарства от Европа и Канада, а даже и от САЩ, ще ви направи впечетление липсата или наличието на дадени съставки. Защо?
Отговора е прост! Ами в Канада една съставка е забранена, в САЩ друга, а в Европа трета. Та безвредните опити са точно за това - да се видят страничните явления на новата/заместващата съставка.
Понякога резултатите на заместителите са отчайващи и лекарството не е прието - например в САЩ се приемат максимум 30% от лекарствата, а в Канада ... ?? ... ами няма данни, колкото и да се рових.
Та луд ли е този дето дава по 30,000 за проби (средно по 20 човека) или не

за мен не е :idea:
ПП 1/3 от времето за пробите отива в попълване на формулярите за отговорности (по-точно липса) и др. подобни, което доста сериозно ме смущава.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
За никого не е тайна какво колосално количество пари има във фармацевтичата индустрия. Ще ви дам един пример - в рамките на моята специализация по Internal Medicine работих 6 месеца в Intensive Coronary Care Unit (ICCU). За тези 6 месеца бяха проведени ( или по-точно започнати ) 6 clinical trails, като за всеки нов рандомизиран болен отделението получи между 8 и 10 хиляди щатски долара от съответната фармацевтична компания. Ясно е, че тук става въпрос за много пари.
Нещо повече, днес ние живеем в епохата на Evidence based medicine. Благодарение на провежданите prospective double blind studies бяха оборени много аксиоми в областта на терапията на различните заболявания ( до голяма степен на тях дължим успеха в лечението на редица болести, които до неотдавна се считаха за фатални).
Нещо повече, днес ние живеем в епохата на Evidence based medicine. Благодарение на провежданите prospective double blind studies бяха оборени много аксиоми в областта на терапията на различните заболявания ( до голяма степен на тях дължим успеха в лечението на редица болести, които до неотдавна се считаха за фатални).
Рандомизиран пациент значи, че на произволно подбрани пациенти се дава от лекарството, което се изпитва в момента, така ли ? Т.е. ако някога попаднем в болница (чук-чук на дърво) можем без да искаме (и най-вероятно без да знаем) да се окажем в ролята на Боцо ?!? (само дето няма да ни платят накраяdank написа:.. като за всеки нов рандомизиран болен отделението получи между 8 и 10 хиляди щатски долара от съответната фармацевтична компания.

- bgmontreal
- Обратна връзка:
аз не казвам, че нямат пари - напротив те си съперничат с оръжейната индустрия, но който има пари не ги пилее за уж безполезни (щом лекарствата са безопасни, значи може да се плаща далеч по-малко) опити.dank написа:За никого не е тайна какво колосално количество пари има във фармацевтичата индустрия. Ще ви дам един пример - в рамките на моята специализация по Internal Medicine работих 6 месеца в Intensive Coronary Care Unit (ICCU). За тези 6 месеца бяха проведени ( или по-точно започнати ) 6 clinical trails, като за всеки нов рандомизиран болен отделението получи между 8 и 10 хиляди щатски долара от съответната фармацевтична компания. Ясно е, че тук става въпрос за много пари.
Та ако са дори 80% безопасни, нямаше за 4-5 часа (от които 1-2 в попълване на формуляри) да дават тези пари.
Моето мнение е, че не трябва да правим другите на първолаци!
Ако няма риск или той е под 5%, то нямаше да се правят над 200 на час и най-малко такава мощна индустрия щеше да си пилее парите.
Иначе и в проституцията риска е малък, но има други неща които идват с парите в пакет

ПП Забравих - дори хората осъдени на смърт в САЩ или с дълги присъди в Канада отказват такива оферти. Защо ли?
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
В болницата изпробват ново лекарство. Пациентите са разделени на две - "нормална група", която пие истинските хапчета, и "контролна група", на която дават имитации на хапчета. Един от пациентите пита лекаря:
- Докторе, защо подменихте хапчетата ми?
Докторът (шашнат че са го разкрили):
- Как позна?
- Ами преди като ги хвърлях в тоалетната плуваха, а сега потъват.
- Докторе, защо подменихте хапчетата ми?
Докторът (шашнат че са го разкрили):
- Как позна?
- Ами преди като ги хвърлях в тоалетната плуваха, а сега потъват.