ima li slu4ai na neizdavane na viza........

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lidiya
Обратна връзка:

ima li slu4ai na neizdavane na viza........

Мнение от lidiya »

ima li slu4ai na neizdavane na viza, pri polojenie, 4e si si platil vsi4ko i medicinskite sa ti ok.

blagodaria :)
LaRue

Мнение от LaRue »

Да, тогава ще ти върнат парите за визите.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

LaRue написа:Да, тогава ще ти върнат парите за визите.
добре де (просто ми е интересно),ако си стигнал до медицинските,защо няма да ти дадат виза? какво са причините за отказ на такъв етап от емиграцията?
LaRue

Мнение от LaRue »

Секюрити чека :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

goliama mechka написа:
LaRue написа:Да, тогава ще ти върнат парите за визите.
добре де (просто ми е интересно),ако си стигнал до медицинските,защо няма да ти дадат виза? какво са причините за отказ на такъв етап от емиграцията?
Аз знам за един случай.Дамата пишеше в старите форуми като Катерина Гьокова .Потърси в архивите(2 или 3)за нейният случай.Отказът не си спомням по каква точка беше,но чух че доста са я мотали с връщането на парите за визите,а дори може все още да не ги е получила?!Със сигурност медицинските казваше,че са ОК.Последно чух прекрасни новини за нея и че си живее много щастливо в България :wink: Аз лично съм разговарял 1-2 пъти с нея и останах с впечатлението,че е много весел и обаятелен човек,който помагаше на новоизлюпените кандидат емигранти като нас с всичко което знае около процедурата :wink: Ако все още чете форума от време на време(а защо не и да пише под нов псевдоним)използвам случая да я поздравя и да й кажа да не съжалява за нищо и да се наслаждава на щастието си независимо къде по света се намира :wink: :beer:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewt ... 45e19bc0f6

http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewt ... 45e19bc0f6

Това са последните й две теми които намерих по въпроса в Архив 3.Дано с нещо са полезни на хората които се интересуват :?: :idea:
D&N&D

Мнение от D&N&D »

Tazi proverka po security chek ne ia li praviat predi medicinskite. Na kakvo osnovanie otkazvat sled kato vsichko do tuk e OK
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

D&N&D написа:Tazi proverka po security chek ne ia li praviat predi medicinskite. Na kakvo osnovanie otkazvat sled kato vsichko do tuk e OK
Ами честно да ти кажа,незнам кога точно я правят,но ако има нещо съмнително в досието ти,най-малкото ще те извикат на второ интервю!А ако намерят нещо-за ДС да речем,забрави за визи :cry:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

D&N&D написа:Tazi proverka po security chek ne ia li praviat predi medicinskite. Na kakvo osnovanie otkazvat sled kato vsichko do tuk e OK
След медицинските се прави. Иначе не виждам какво чакаме ние вече повече от 10 месеца след медицинските :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

drifter написа:
След медицинските се прави. Иначе не виждам какво чакаме ние вече повече от 10 месеца след медицинските :)
Дрифтер,защо толкова дълго чакате?Не ги ли подпитвате,защо е това забавяне в процедурата?Медицинските са със срок от 1 една година!Дано скоро ви зарадват с писъмцето за визи :wink: Еееех каква радост беше,като спомня :D :wink: :beer:
marielkata

Мнение от marielkata »

Каква е тази проверка за секюрити чек
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Да бе, какви са тиа security check-ове и ДС и не знам си какви истории??! Някой да осветли малко повече по въпроса, pls
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Благодаря fart, вече ми е ясно. Терористи с терористи, в Канада ще ми ходите, а?! ;)
Заключено