За срещи в Русе #2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
hulck

Относно курсовете в Русе

Мнение от hulck »

Курс по френски има в Дома на учителя - почва(ако не бъркам) сега в сряда!(16.02.)Можете да проверите в РУ! За учебниците не зная. :cry: Ако се учи по Панорама,можеш да ги свалиш от форума!Там ги има и двете части!Успех!! :wave2:
ceco1234

среща в русе

Мнение от ceco1234 »

Хайде да направим среща някъде из русенските кръчми
4ovek e tolkova goljam , kolkoto golemi sa me4tite mu
ana.m.

Мнение от ana.m. »

naistina ne e loso da napravim sresta v Ruse . Tolkova mnogo rusenci kandidatstvat za Kanada.
A za frenskia nie s maja mi minahme tri niva v doma na ucitelia pri Bojadjieva.Mnogo e dobra.
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

На магистралата,аз съм на Е-79 :)
hulck

Относно среща в Русе

Мнение от hulck »

Съжелявам,но 4 дена нямах възможност да прегледам поштата си! :wink: Напълно подкрепям идеята за среща в Русе! :smokin: Остава да направим организация и да се съберем!Надявам се да има и други желаещи!Можем да започнем с ден и час на срещата - какво ще кажете за 26.02. от 18h?! :nenam:
ceco1234

среща в русе

Мнение от ceco1234 »

аз съм съгласен за 26.02. от 18 часа само не разбрах къде, пишете
nobleman

Мнение от nobleman »

naskoflex написа:На магистралата,аз съм на Е-79 :)
Не бе Наско, на Дунав мост. Там най-добре се учат езици.
nobleman

Re: среща в русе

Мнение от nobleman »

ceco1234 написа:аз съм съгласен за 26.02. от 18 часа само не разбрах къде, пишете
на "Лайното", ако още го има това място...
ceco1234

среща в русе

Мнение от ceco1234 »

Хайде малко по-сериозно ако обичате. Къде по точно мислите да се срещнем. Без Д. мост, Е 70 и подобни, който не смята за сериозно действие емиграцията просто да стои в къщи в България.
Лайното добре, но къде по-точно.
nobleman

Re: среща в русе

Мнение от nobleman »

ceco1234 написа:Хайде малко по-сериозно ако обичате. Къде по точно мислите да се срещнем. Без Д. мост, Е 70 и подобни, който не смята за сериозно действие емиграцията просто да стои в къщи в България.
Лайното добре, но къде по-точно.
ceco1234, ама ний сме от сериозни, по-сериозни. Не се стягай де ! :D Беше само шегичка. :D Иначе, се радвам, че "Лайното" още съществува. :D
hulck

Мнение от hulck »

Нямам нищо против срещата да е на "лайното",но няма ли да ни е малко "топло"!? :roll: Все пак е зима,а ако има и дами,едва ли ще им бъде приятно да чакат в 18h на "лайното"?! Според мен,ако искате да бъде в този район е по-добре да се съберем в "Кралска закуска"! Раз-бира се това е мое предложение,но всеки има право да предлага! Мисля,че трябва да изнесем предложението за среща,като нова тема във форума,защото ми се струва,че много малко хора са го прочели!! :wave2:
ceco1234

среща в русе

Мнение от ceco1234 »

Аз съм съгласен за среща на 26.02.2005 от 18 ч в "кралска закуска", ако някой има други предложения да предложи ,ако обича.
dgeami

среща в Русе

Мнение от dgeami »

Идеята е супер но не е ли по добре да не изневеряваме на традицията да се съберем отново в билярд клуба на Балкан.От доста време срещите винаги са били там .На втория етаж си събираме масите и се събираме много хора заедно .Ако сте съгласни разбирасе .
nobleman

Re: среща в Русе

Мнение от nobleman »

dgeami написа:Идеята е супер но не е ли по добре да не изневеряваме на традицията да се съберем отново в билярд клуба на Балкан.
Брей, ама и билярд-клуба ли още го има. То като гледа човек, ще каже, че времето в Русе е спряло :shock: . Поне :shock: ми кажете, най-накрая реставрираха ли театъра?
hulck

Мнение от hulck »

Нямам нищо против "dgeami"!Приветствам идеата - небива да се нару - шава традицията! :D Стига и другите да я приветстват!!Освен тези 5-6 човека,които имаме становище по въпроса,други няма ли от Русе? Няма ли заинтересовани?! :conf:
Заключено