Курс за компютърно чертане, Компютърни мрежи и системи, ВиК

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
gele6007
Мнения: 51
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 9:36 am

Курс за компютърно чертане, Компютърни мрежи и системи, ВиК

Мнение от gele6007 »

Ако искате нова кариера или да получите канадска диплома, запишете се на курс за компютърно чертане. Ще научите архитектурно и строително чертане, чертане на електрически, ВиК инсталации, отопление и вентилация, количетвени сметки и други. Курсът се провежда на английски във Verdun и се изучават AutoCAD и Revit на изключително професионално ниво. За повече информация, моля посетете Verdun Adult and Career Center - 6050 Boul. Čhamplain Verdun или се обадете на телефон 514-798-0405. Може също да влезете в сайта http://www.lbpce.ca/vacc" . Цената за постоянно пребиваващи и канадски граждани е по-малко от $500 за цялата програма.
Заповядайте да разгледате училището и класните стаи на 17 април тази година от 10.00 до 20.00 часа, когато има Open house.
Заваршвайки програмата Вие ще можете да работите като чертожник във всички инженерни и архитектурни фирми и офиси, инспектори в строителството и на къщи при покупко-продажби, количествени и стойностни сметки и всичко сварзано с инженерните специалности и архитектурата.
Училището предлага и курсове "Компютърни мрежи и системи и програмиране", както и курс по "ВиК, отопление и вентилация"
Дипломите са признати от Министерството на образованието
Публикувай отговор