Какво плаща собственикът с моя наем не ме вълнува изобщо, Бистре. Ако ще да плаща не само ипотеката и режийните, ами и бельото на жена си, все ми е тая.
Аз си плащам за услугата жилище и преценявам дали си заслужава и мога да дам сумата, която ми е поискана. Ако не ми изнася, търся друго жилище и толкоз.
Същото е и с хотелите. Предлага се една и съща услуга - преспиване, а цените варират от няколко десетки и стотици до десетки и стотици хиляди долари. И всеки си избира хотел според вкуса и джоба си, без да се вълнува от това с какво го товари собственикът на хотела за тези пари.
Абе вие сте интересни хора - ипотекоплащачите. Защо за всяка друга услуга не се вълнувате с какво ви товари предлагащия услугата, а само за наема се впрягате толкоз?
Ти защо не вземеш сама да си шиеш дрехи и обувки, сама да си ремонтираш колата, сама да си правиш обзавеждането и т.н. и т.н.? Знаеш ли с какво те товарят за всяка една от тези услуги? Ум да ти зайде.
Аз знам за колко време, какво е необходимо и как се прави един средноголям трикрилен прозорец от ПВЦ с алуминиева обшивка или т.нар. хибрид и колко струва. Мога да ти кажа, че собственикът на фабриката те товари с цената като негов клиент не само с ипотеки и режийни, ами и с мойта заплата, че има и за кефа на него и родата му на който си искат курорт.