Switch to full style
Само за полезни връзки
Заключена

Смяна на хостинга!

Чет Авг 25, 2011 1:43 pm

Поради предстояща смяна на хостинг провайдъра ще се наложи целия сайт bgcanada.com да бъде спрян за известно време. На този етап планираме спирането да е за около един ден, ако не възникнат други непредвидени проблеми. Предварително се извинявам за причиненото неудобство, но след приключване на процедурата сайта ще заработи върху платформа с доста по-добри възможности.
Допълнително в тази тема ще уточня конкретното време на спиране и планираната продължителност.

Re: Смяна на хостинга!

Нед Сеп 04, 2011 9:46 pm

Тази вечер (около 11pm EDT или около 8pm PDT) bgcanada.com ще преустанови работа за около един ден поради окончателното прехвърляне на новия хостинг. Сайтът ще възстанови работа утре (понеделник, 5-ти) някъде в следобедните часове - 4pm EDT или 1pm PDT. Екипът на bgcanada.com се извинява за причиненото неудобство и благодари за проявеното разбиране!

Re: Смяна на хостинга!

Пон Сеп 05, 2011 2:34 pm

Прехвърлянето на bgcanada.com на нов хостинг приключи по-рано от предвиденото и без проблеми. Екипът благодари за проявеното търпение!

Re: Смяна на хостинга!

Пон Сеп 05, 2011 11:57 pm

Благодаря,че ви има и моля да приемете възхищението ми от професионализма ви! :y:

Re: Смяна на хостинга!

Вто Сеп 06, 2011 5:51 pm

MrGeek, що не си направи майтап да го спреш за една седмица, да видим колко пристрастени юзери щяха да са в кома или депресия.. ;)

Re: Смяна на хостинга!

Вто Сеп 06, 2011 6:07 pm

7George написа:MrGeek, що не си направи майтап да го спреш за една седмица, да видим колко пристрастени юзери щяха да са в кома или депресия.. ;)

Няма да е коректно към хората, които наистина разчитат на някаква помощ и информация. Иначе далеч по-удачен вариант е стопиране достъпа на самите пристрастени юзъри, за да се депресират на спокойствие. ;)

Както и да е, по-важното е, че прехвърлянето мина гладко и ще се радваме на възможностите на новия хостинг. Все още има някои дреболии за изглаждане, но ако някой забелязва новопоявили се проблеми, ще помоля да коментира нещата в отделна тема в административния раздел.

Re: Смяна на хостинга!

Чет Окт 06, 2011 3:32 am

Наложи се за няколко часа днес форумът да бъде затворен поради проблеми с възникнал бъг в базата. След извършената профилактика и отстраняване на проблема всичко засега изглежда добре. Ако някой забележи нередности, моля да отвори отделна тема в раздел Администратор с подробно описание на проблема. Благодарим за проявеното разбиране.

Re: Смяна на хостинга!

Пон Мар 12, 2012 3:00 pm

Поради независещи от нас причини, виртуалния сървър, на който се хоства форума беше спрял за известно време. Екипът поднася извиниенията си към всички потребители и благодари за проявеното разбиране!

Re: Смяна на хостинга!

Пон Мар 25, 2013 4:55 pm

В близките дни ще се наложи сайта да бъде спрян за известно време поради необходимостта от профилактика на хостинга. Ще се постараем спирането да е максимално кратко и в подходящо време - вероятно няколко часа в периода около полунощ EDT (9pm PDT). За точния ден на профилактиката ще има допълнително съобщение. Екипът на BGCanada благодари за проявеното разбиране!

Re: Смяна на хостинга!

Сря Мар 27, 2013 12:09 am

Понеже тази вечер изглежда е спокойно във форума, профилактиката ще започне след половин час. Надявам се всичко да приключи в рамките на два часа.

Re: Смяна на хостинга!

Пон Авг 22, 2016 6:49 pm

Тази вечер около 10 часа (Pacific time) ще има кратко прекъсване на форума поради профилактика и смяна на хостинга. Очаква се прекъсване за около половин час, но вероятно може и по-малко. Понеже промяната ще включва и смяна на DNS регистрацията, някои потребители могат известно време все още да получават стария адрес, за което ще има информация на стария хостинг. В общи линии цялата операция трябва да протече гладко и безпроблемно, като след смяната сайта ще е сравнително по-бърз, поради подобрените параметри на хостинга.

Re: Смяна на хостинга!

Вто Авг 23, 2016 2:07 am

Прехвърлянето към новия хостинг премина гладко и в рамките на установеното време. Някои DNS сървъри на интернет доставчици е възможно все още да кешират стария IP адрес, но това бързо ще се оправи. Моля всички потребители да коментират евентуални проблеми в секцията Администратор. Екипът на BGCanada благодари на всички за проявеното търпение! :y:
Заключена