Справочник - http://wiki.bgcanada.com/

Само за полезни връзки
Заключено
Аватар
clio
Модератор
Мнения: 301
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 8:23 am
Местоположение: Mtl, Canada

Справочник - http://wiki.bgcanada.com/

Мнение от clio »

Справочник - http://wiki.bgcanada.com/
Тази система се използва от изключително успешната Уикипедия (Wikipedia). Ха да видим дали може да ни е полезна и на нас. Все пак форума е прекрасно място за дискусии, но дойде ли ред за намиране на нещо ... това е друга работа. От друга страна Викито може да съдържа само полезната част от дискусиите, резултата един вид.

Всеки може да създава нови страници, да променя и да трие каквото са написали останалите. Свобода на народа един вид. Или пък пълна мешавица. Ще видим. Чувствайте се поканени да правите каквото ви хрумне с Викито (да, точно така, и това също :) ). Създаване на нови страници, промени, линкове, каквото доди, таквози. Учете се на воля. И да сбъркате нещо, може да се поправите сами. А, и потребителските имена от форума не важат тук. Не е нужно изобщо да сте регистрирани за да пишете във Викито.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Заключено