ЗА ХРАНАТА: МАЗНИНИТЕ И МОЗЪКА

Къде, кога, какво и как предстои да се случи.
Отговор
PSI
Мнения: 11
Членство от: Вто Яну 23, 2018 7:07 pm

ЗА ХРАНАТА: МАЗНИНИТЕ И МОЗЪКА

Post by PSI » Съб Ное 03, 2018 9:04 am

На вниманието на българите в Монтреал и околностите:

На 7-ми ноември, сряда, от 18:00 до 20:00ч. ще се проведе десетата среща на групата за споделяне и взаимопомощ за 2018 г.

Темата, която предлагаме за дискусия и споделяне е:

" ЗА ХРАНАТА: МАЗНИНИТЕ И МОЗЪКА“

~ Храната като превенция и лекарство. От опита си при смяната на държавата и континента знаем, че темата изисква много внимание.

~ Теориите за храненето, различните видове хранене, най-необходимите елементи на правилното хранене - в светлината на съвременните изследвания.

~ Детайли за правилното хранене на мозъка като начин и за избягване на някои от заболяванията, свързани с него, например депресията.


Необходимо ли е записване?

Формално предварително записване не е необходимо, но е ВАЖНО да потвърдите присъствието си на support@wildcoaching.com, на телефон: 438-888-2871 - Венцислав Томов ; 438-937-8251- Румянка Радкова, или просто като изразите намерението си в нашата фейсбук страница: " , за да ви очакваме.

Къде:
В конферентната зала на AMI-Quebec, (5800 boul. Decarie, Montreal). Най-близката метро станция е Côte-Sainte-Catherine station (оранжевата линия).
За идващите с лични превозни средства: разполагате с безплатна възможност да оставите автомобила си на паркинга на AMI-Quebec, който се намира откъм гърба на сградата, или в близките улици (обикновено има достатъчно за всички налични места).

Моля, разпространете информацията.
Благодарим Ви!
Отговор