Страница 1 от 1

Футболни залози

Публикувано на: Вто Май 19, 2015 4:37 pm
от tonny
Тъй като видях в една тема, че има доста широк кръг от хора, които се занимават с хазарт - финанси по световните пазари, реших и аз да отправя предизвикателство към хората, които се занимават с друг вид хазарт.

Има ли хора тук, които се занимават с футболни (soccer) залози. Акъл не търся, просто хора с които мога да си говоря за тези неща. Предстои ми кацане в Канада и съм пренасочил вече усилията си към MLS и NASL.

Re: Футболни залози

Публикувано на: Вто Май 19, 2015 8:26 pm
от Vladislav
имаш един човек в мое лице

Re: Футболни залози

Публикувано на: Сря Май 20, 2015 1:09 pm
от tonny
Здравей Vladislav.
Аз за сега обръщам основно внимание на MLS, смисъл по-подробно ги следя (футболисти, тренери, съдии, мотивация и т.н.). Другото първенство съм го оставил за момента за събиране на статистика само и мисля да ги играя след време само по статистика. Но ще обръщам по-голямо внимание на мейджъра.
Сега за MLS, имаш ли наблюдения как протича първенството по време на шампионата. В началото тръгнаха изцяло с домакински коеф., с изключение на LA Galaxy (те пък се сгромолясаха още в началото). Виждам че си в Монреал, за съжаление вашия отбор е опашкар в момента, Торонто са малко зле, може би единствения им силен играч, който ми прави впечатление е мравката, доста мачове им изкара. Моя отбор се очертава да е whitecaps, засега вървят добре. :D

Един въпрос, там имате ли утвърден букмейкър (онлайн разбира се). Аз ползвам Bet365 и Pinnacle, ще ми вършат ли работа и там или има по добър от тях за вашите пазари.

Re: Футболни залози

Публикувано на: Сря Май 20, 2015 7:57 pm
от Vladislav
По- утвърден от Loto Quebec няма :) . ЗА всички други има Code criminel, parti VII Maisons de désordre , jeux et paris.

Re: Футболни залози

Публикувано на: Чет Май 21, 2015 3:03 am
от tonny
Отговорих ти и на лични, но и тук да кажа, направо съм шокиран и възмутен от големия марж на този сайт и то при положение, че са едни от сериозните на пазара... Да им се чуди човек как успяват да се задържат в бранша, в този свят на големите борси и конкуренция. За сравнение местния Евфофутбол в БГ отдавна гасне именно заради тези маржове.

Re: Футболни залози

Публикувано на: Чет Май 21, 2015 10:25 am
от Vladislav
Задържат се просто защото са държавни монополисти и се наливат милиони долари от нашите данъци и такси.