Мариана Михова - агент недвижими имоти

Форум за всички доволни от търговци или услуги. Тук можете да препоръчате на база личен опит нещо от което сте доволни.
Публикувай отговор
Аватар
Independent
Мнения: 1723
Регистриран на: Пет Сеп 24, 2004 8:03 am
Местоположение: Montreal, QC

Мариана Михова - агент недвижими имоти

Мнение от Independent »

Ние сме изключително доволни от услугите на Мариана.

Преди няколко месеца най-накрая се решихме да се разтърсим за къща. Първо отидохме на няколко огледа без агент и при всички се оказа, че вече имат оферти, въпреки че все бяха "нови" имоти в млс. Разпитахме за агенти, които да могат да търсят по нашите критерии, но накрая се спряхме на Мариана. Единственото, което мога да кажа за нея, е че тя е много добър професионалист, опитва се да разбере най-добре какви критерии имате и защо, за да може да намери най-добрия имот на възможно най-добра цена.

Екипът, с който работи, също е много добър.
Евгени Михов (инспектор на къщи), беше с нас на всички огледи и откровено си казваше мнението за всяка една къща, без да пропуска или омаловажава нищо. Една от къщите щеше да бъда много лесна сделка за Мариана, но Евгени ни посъветва да не се спираме на нея.
След като се спряхме на къща, Евгени Михов ни извърши инспекцията. Беше много експедитивен въпреки натоварения си календар.

Подобни неща мога да кажа и за Гергана Христова, нотариуса, които изповяда сделката.

Не на последно място, всички бяха даже прекалено търпеливи и отговаряха на обаждания и имейли почти веднага. Грижа за клиента, която аз поне много ценя.

Сега, след по-малко от три месеца от както първо решихме да търсим собствен дом, вече си имаме къща. В много добър квартал, разкошно разположение, изключително добра цена и най-важното - в много добро състояние. За всичко това заслуга имат Мариана и нейния екип.

Затова - силно препоръчвам.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Публикувай отговор