CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Отговор
An Immigrant
Мнения: 5
Членство от: Сря Апр 16, 2014 2:40 pm

CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by An Immigrant » Пон Апр 28, 2014 5:18 pm

CIC обявява нови услуги за бъдещи имигранти пo федералната процедура
(Canadian Immigrant Integration Program)

Здравейте,

С голямо удоволствие ви съобщавам, че Canadian Immigrant Integration Program, доскоро достъпна само за гражданите на малък брой държaви, вече е отворена за имигранти от България, одобрени as Economic Class Immigrants under the Federal Skilled Worker Class or the Provincial Nominee Class за всички провинции, с изключение на Квебек.

През 2008 – 2011 година имах шанса да бъда част от екипа на тази програма и да се убедя лично как помага на имигранти, които се готвят да заминават за Канада. Услугите са напълно безплатни, тъй като CIIP е спонсорирана от Citizenship and Immigration Canada (CIC).

Гражданите на страни от Европа се обслужват от CIIP офиса в Лондон, Aнглия. Докато броят на българите кандидаствали за имиграция от Aнглия е малък, то онези от вас, които нямат възможност да посетят лично CIIP сесия в Лондонския офис, могат да се запишат за онлaйн сесия.

Как работи CIIP:

След получаване на покана за медицински прегледи, желаещите могат да се регистрират онлaйн за CIIP in person/ online group orientation session (day 1) и Personal Action Plan session (day 2).
· Day 1 (Group Orientation Session)

Разглежда проспекти за намиране на работа по гeографска област и сектори; стратегии при търсене на работа в Канада; CIIP партньори, които ще ви съдействат в периода на установяване: работодатели, агенции за намиране на работа, образователни институтции, институции за приравняване на придобито обраoвание в чужбина, имигрантски агенции;

· Day 2 (Personal Action Plan)

Разглежда стъпки необходими за предприемане преди заминаване и непосредствено след пристигане в Канада; предоставя списък от контакти с канaдски организации партниращи на CIIP, които са специфични за професята на клиента. Тази сесия трае 1 час/ час и половина за семейства/двойки.

Забелязах, че формулярът за регистрация на сайта на CIIP все още не е обновен да включва България сред обслужваните страни. При псе това, запиcвaния се приемат. Моля свържете се със CIIP офиса в Лондон по емайл за да поискате да се регистрирате:

United Kingdom/Gulf Regional Office
Association of Canadian Community Colleges (ACCC)
Abbey Business Centre
16 Martin’s Le Grand
London EC1A 4EN United Kingdom
Tel: +44 (0) 207 397 8453
Fax: +44 (0) 207 397 8456
info@ciip-accc.co.uk

За повече информация, моля разгледайте съответнo уебсайтa на CIIP - http://www.newcomersuccess.ca" или да ми изпратeте лично съобщение.

Успех на всички!
partenieva
Мнения: 52
Членство от: Пет Юни 28, 2013 6:36 am

Re: CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by partenieva » Сря Апр 30, 2014 3:36 am

Как се получава тази покана за медицински изследвания за да се стигне до регистрация?
vladibkolev
Мнения: 79
Членство от: Чет Мар 07, 2013 2:56 am
Местонахождение: София за сега

Re: CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by vladibkolev » Сря Апр 30, 2014 5:47 am

partenieva wrote:Как се получава тази покана за медицински изследвания за да се стигне до регистрация?
Е....ти сериозно ли питаш???
Follow your dreams
Regards
Vladislav Kolev
partenieva
Мнения: 52
Членство от: Пет Юни 28, 2013 6:36 am

Re: CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by partenieva » Сря Апр 30, 2014 6:11 am

Толкова ли е чудно , че питам. До сега не съм се натъквала на такава информация и не виждам защо да не попитам. Няма да откривам топлата вода при положение , че вече някой го е направил. Ако можеш да помогнеш помогни , стига само подигравки. Сайта е за да се информираме и обменяме опит , а не някой само да си чеше егото.
User avatar
Koko
Мнения: 8031
Членство от: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by Koko » Сря Апр 30, 2014 7:35 am

Партениева, отговора го има в текста по-горе, но трябва да се прочете и разбере какво пише.
An Immigrant wrote:С голямо удоволствие ви съобщавам, че Canadian Immigrant Integration Program, доскоро достъпна само за гражданите на малък брой държaви, вече е отворена за имигранти от България, одобрени as Economic Class Immigrants under the Federal Skilled Worker Class or the Provincial Nominee Class за всички провинции, с изключение на Квебек.
За да получиш покана за медицински изследвания се предполага че вече си минала процедурата и са те одобрили.

А за да не получаваш такива отговори от останалите участници във форума, не е лошо най-после да седнеш и да прочетеш какви са изискванията и етапите по процедурата за имиграция.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
vladibkolev
Мнения: 79
Членство от: Чет Мар 07, 2013 2:56 am
Местонахождение: София за сега

Re: CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by vladibkolev » Сря Апр 30, 2014 8:52 am

partenieva wrote:Толкова ли е чудно , че питам. До сега не съм се натъквала на такава информация и не виждам защо да не попитам. Няма да откривам топлата вода при положение , че вече някой го е направил. Ако можеш да помогнеш помогни , стига само подигравки. Сайта е за да се информираме и обменяме опит , а не някой само да си чеше егото.
Сега разбра ли защо ти отговорих така..............не ми е нужно да си чеша егото. ;)
Между другото тук често се шегуваме по този начин и не би трябвало да се обиждаш или да се заяждаш с някой. Приеми факта и си признай, че не си чела достатъчно. ;)
Follow your dreams
Regards
Vladislav Kolev
dzverum
Мнения: 214
Членство от: Пет Май 17, 2013 9:16 am
Местонахождение: Sydney, NSW

Re: CIC обявява нови услуги за имигранти пo федер. процедура

Post by dzverum » Чет Май 01, 2014 10:01 am

Дам Влади, г-жа Партениева винаги си мисли, че се заяждаме с нея. Няколко пъти се опитах да и обясня, че без много, ама много четене няма как да получи отговорите на въпросите си, но тя все още продължава да си мисли, че емиграцията в Канада е доста лесна...

Г-жо Партениева, найстина не си чешем егото и не ни е забавно да се заяждаме с Вас, но просто не можем да прочетем и разберем няколкото стотин страници информация вместо вас. Нищо лично!
F*ck Google, ask me!
Отговор