Switch to full style
Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Добави отговор

Търся двама българи живеещи в Канада

Пет Май 17, 2019 4:32 am

Здравейте,

Казвам се Павел Въжаров. На 37 години съм, живея в София и работя като програмист от 13 години

Опитвам се да се свържа с Аглика Александрова Ангелова и/или Добрин Димов Ангелов. Те са собственици на парцел в село Бистрица, който бих искал да купя от тях на текущи пазарни цени, ако са съгласни да го продадат. Не успях да ги намеря на адреса в София на който са регистрирани, а съседи ми казаха, че те живеят и работят в Канада.

Причината да искам точно този парцел, е че за момента той няма как да бъде обграден от високи къщи и бетонови стени и дворове, както се случва с повечето имоти в село Бистрица. За мен това е основната причина да искам този парцел тъй като не виждам смисъл да се купувам земя обградена отвсякъде от бетон. Също и харесвам самата местност там - м. Манастира.

Ако някой може да ми даде техен контакт или имейл, или пък да ги уведоми те да ми пишат на моя имейл посочен по долу, ще му бъда много благодарен аз помоща.

E-mail: freakpv@gmail.com
E-mail: pavel@x3me.net

Предварително благодаря,
Павел.

Re: Търся двама българи живеещи в Канада

Пет Май 17, 2019 1:26 pm

Направо идвай тук.
Никой няма високи огради, няма зли кучета да лаят по цяла нощ. Няма петли да кукуригат сутрин рано. Улиците ги чистят добре от снега. В Бистрица ще ти трябва и частен трактор със снегорин за да стигнеш зимата до къщата ти. Имаш хубава професия. Бързо ще се уредиш. :)

Re: Търся двама българи живеещи в Канада

Нед Май 26, 2019 5:25 pm

Не се заяждам, ама какво значение има, че си програмист от 13 години като търсиш някой от Канада? Да не стане като онзи виц: млада, надарена, с диплома от Харвард, говореща четири чужди езика... търси да закупи трактор с редосеялка!

Re: Търся двама българи живеещи в Канада

Сря Май 29, 2019 2:34 am

Absent написа:Не се заяждам, ама какво значение има, че си програмист от 13 години като търсиш някой от Канада? Да не стане като онзи виц: млада, надарена, с диплома от Харвард, говореща четири чужди езика... търси да закупи трактор с редосеялка!


Дадох малко информация за себе си, за да изглежда питането ми по открито. В смисъл, че не търся хората за някаква измама, или въртя сделки с имоти, или нещо подобно. Не съм искал да прозвучи, че се изтъквам или нещо подобно.

Re: Търся двама българи живеещи в Канада

Сря Май 29, 2019 1:25 pm

Не се притеснявай! Тук някои хора са болезнено чувствителни на тема реализация. Ама то е така, защото те самите не стават дори и за чеп на каца с кисело зеле. |(

Re: Търся двама българи живеещи в Канада

Чет Май 30, 2019 10:30 am

Опитай на 411.ca. Иализат няколко резултата, ама никога не можеш да си сигурен преди да позвъниш, Пробвай с ANGUELOV и ANGELOV, че не е ясно как са регистрирани. Успех

Re: Търся двама българи живеещи в Канада

Пет Юли 12, 2019 11:31 am

Absent написа:Опитай на 411.ca. Иализат няколко резултата, ама никога не можеш да си сигурен преди да позвъниш, Пробвай с ANGUELOV и ANGELOV, че не е ясно как са регистрирани. Успех

Какво ще рече "ОПИТАЙ". Човека да не знае всичко в Канада. А тези които значт вместо да го направят дават само съвети.
Ето как се прави:

Dobrin Angelov:
https://411.ca/person/search?q=dobrin%20angelov

Aglika Angelova
https://411.ca/person/search?q=Aglika%20Angelova

Така търсени има само 4 опций и те са в Онтарио. Освен това не се знае за личното име защото там отчита само първата бъква но може да се пробваш.
Ако ти е скъпо да звъниш пиши и аз ще звънна да го питам дали е той.
Добави отговор