BgCanada
https://www.bgcanada.com/phpBB2/

Смяна на хостинга!
https://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?f=19&t=42313
Страница 1 от 1

Автор:  MrGeek [ Чет Авг 25, 2011 1:43 pm ]
Заглавие:  Смяна на хостинга!

Поради предстояща смяна на хостинг провайдъра ще се наложи целия сайт bgcanada.com да бъде спрян за известно време. На този етап планираме спирането да е за около един ден, ако не възникнат други непредвидени проблеми. Предварително се извинявам за причиненото неудобство, но след приключване на процедурата сайта ще заработи върху платформа с доста по-добри възможности.
Допълнително в тази тема ще уточня конкретното време на спиране и планираната продължителност.

Автор:  MrGeek [ Нед Сеп 04, 2011 9:46 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Тази вечер (около 11pm EDT или около 8pm PDT) bgcanada.com ще преустанови работа за около един ден поради окончателното прехвърляне на новия хостинг. Сайтът ще възстанови работа утре (понеделник, 5-ти) някъде в следобедните часове - 4pm EDT или 1pm PDT. Екипът на bgcanada.com се извинява за причиненото неудобство и благодари за проявеното разбиране!

Автор:  MrGeek [ Пон Сеп 05, 2011 2:34 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Прехвърлянето на bgcanada.com на нов хостинг приключи по-рано от предвиденото и без проблеми. Екипът благодари за проявеното търпение!

Автор:  aligator [ Пон Сеп 05, 2011 11:57 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Благодаря,че ви има и моля да приемете възхищението ми от професионализма ви! :y:

Автор:  7George [ Вто Сеп 06, 2011 5:51 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

MrGeek, що не си направи майтап да го спреш за една седмица, да видим колко пристрастени юзери щяха да са в кома или депресия.. ;)

Автор:  MrGeek [ Вто Сеп 06, 2011 6:07 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

7George написа:
MrGeek, що не си направи майтап да го спреш за една седмица, да видим колко пристрастени юзери щяха да са в кома или депресия.. ;)

Няма да е коректно към хората, които наистина разчитат на някаква помощ и информация. Иначе далеч по-удачен вариант е стопиране достъпа на самите пристрастени юзъри, за да се депресират на спокойствие. ;)

Както и да е, по-важното е, че прехвърлянето мина гладко и ще се радваме на възможностите на новия хостинг. Все още има някои дреболии за изглаждане, но ако някой забелязва новопоявили се проблеми, ще помоля да коментира нещата в отделна тема в административния раздел.

Автор:  MrGeek [ Чет Окт 06, 2011 3:32 am ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Наложи се за няколко часа днес форумът да бъде затворен поради проблеми с възникнал бъг в базата. След извършената профилактика и отстраняване на проблема всичко засега изглежда добре. Ако някой забележи нередности, моля да отвори отделна тема в раздел Администратор с подробно описание на проблема. Благодарим за проявеното разбиране.

Автор:  MrGeek [ Пон Мар 12, 2012 3:00 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Поради независещи от нас причини, виртуалния сървър, на който се хоства форума беше спрял за известно време. Екипът поднася извиниенията си към всички потребители и благодари за проявеното разбиране!

Автор:  MrGeek [ Пон Мар 25, 2013 4:55 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

В близките дни ще се наложи сайта да бъде спрян за известно време поради необходимостта от профилактика на хостинга. Ще се постараем спирането да е максимално кратко и в подходящо време - вероятно няколко часа в периода около полунощ EDT (9pm PDT). За точния ден на профилактиката ще има допълнително съобщение. Екипът на BGCanada благодари за проявеното разбиране!

Автор:  MrGeek [ Сря Мар 27, 2013 12:09 am ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Понеже тази вечер изглежда е спокойно във форума, профилактиката ще започне след половин час. Надявам се всичко да приключи в рамките на два часа.

Автор:  MrGeek [ Пон Авг 22, 2016 6:49 pm ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Тази вечер около 10 часа (Pacific time) ще има кратко прекъсване на форума поради профилактика и смяна на хостинга. Очаква се прекъсване за около половин час, но вероятно може и по-малко. Понеже промяната ще включва и смяна на DNS регистрацията, някои потребители могат известно време все още да получават стария адрес, за което ще има информация на стария хостинг. В общи линии цялата операция трябва да протече гладко и безпроблемно, като след смяната сайта ще е сравнително по-бърз, поради подобрените параметри на хостинга.

Автор:  MrGeek [ Вто Авг 23, 2016 2:07 am ]
Заглавие:  Re: Смяна на хостинга!

Прехвърлянето към новия хостинг премина гладко и в рамките на установеното време. Някои DNS сървъри на интернет доставчици е възможно все още да кешират стария IP адрес, но това бързо ще се оправи. Моля всички потребители да коментират евентуални проблеми в секцията Администратор. Екипът на BGCanada благодари на всички за проявеното търпение! :y:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC - 5 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/