Аз не знам какво си представяте под термина "признаване", но реално този процес на evaluation е едно приравняване на българската диплома към кебекарския стандарт и НИЩО повече. Тоест след тази процедура аз разбрах, че моята магистърска степен по стоматология е равна на доктор по дентална медицина тук в Кебек......от това няма никакви правни последствия. Единственото място, на което ми е послужил тои документ е когаот кандидатствах в колеж за хигиенисти и те поискаха да видят нивото ми на образование. Имаше две възможностти:
1. да им представя това приравняване от министерството или
2. да им дам дипломите си и да им платя 50 кинта и те сами да се ги приравнят.
Е аз бях платил 115 вече на министверството и си спестих 50 нови. Сигурно може да се ползва и в други случаи, но аз не знам и не съм се интересувал от такива. Определено, според мен, обаче не може да се ползва за членство в Ордер и/или за работа в частна компания, като равносилна на местна диплома.
Евалюациа
Re: Евалюациа
"Pure vero et sancte servabo vitam meam et artem meam."
"Ще запазя живота си чист и свещен, както и моето изкуство."
Както и ти каза по-горе, аз чета и между редовете....и по отговора му останах с впечатлението, че той очаква, че агента е длъжен, а такива очаквания са нормални, когато по принцип смятаме,ч енякой ни е длъжен. Но нека да не спорим за това, аз напълно те разбирам, хората да знаят правата си, но не е хубаво хората да злоупотребяват с тях....Linko написа: Именно затова и в настоящата тема поставих въпроса защо авторът смята, че има право на въпросните средства и че агентът му е нарушил правата.
Е бре Пумпи: "Кога стана калайджия, кога ти почерне гъза?"
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Както винаги някакво безсмислено изхвърляне, неясно с какво свързано......jovani написа:Е бре Пумпи: "Кога стана калайджия, кога ти почерне гъза?"
jovani написа:Е бре Пумпи: "Кога стана калайджия, кога ти почерне гъза?"

Иначе благодаря за всички добронамерени отговори. Може да заключвате темата!
Човек е това, което мисли.
Нещастник.....Vladislav написа:jovani написа:Е бре Пумпи: "Кога стана калайджия, кога ти почерне гъза?"Фреш.
Иначе благодаря за всички добронамерени отговори. Може да заключвате темата!