Марто, един добър адвокат може да успее да изкара дискриминация и това, че не ми разрешават да ходя на работа по бански, но нито аз, нито тя ще можем да извадим пари да му платим.Marto написа:Две уточнения.
Никъде не пише, че съседките са квебекарки.
Второ, дискриминацията в случая, ако има такава, не се състои в това, което първо Линко, после Румбата, а сега и Митето описвате. Ако полита беше единствената наемателка на апартамент в света, пак може да е дискримирана в случая. Няма нужда от сравнения с квебекарки, хлебарки и т.н. Не е дефиницията от речника, което важи.
 И на какво ще я базираш тая дискриминация, на прецедента, че преди това са разрешавали за известно време ? Значи ако разреша на някой да се паркира на драйвуея ми за месец после трябва да му разрешавам до живот, за да не го дискриминирам ?
 И на какво ще я базираш тая дискриминация, на прецедента, че преди това са разрешавали за известно време ? Значи ако разреша на някой да се паркира на драйвуея ми за месец после трябва да му разрешавам до живот, за да не го дискриминирам ?Като прочета или чуя за дискриминация вече ми се повдига, аман от политическа коректност и SJW.

Та така, постерката пита има ли някоя разпоредба или закон, който да и позволи подобен accommodation. Вместо това, една сюрия "експерти" и обясниха колко нахално мисли, че обществото и е длъжно с нещо
 Та така, постерката пита има ли някоя разпоредба или закон, който да и позволи подобен accommodation. Вместо това, една сюрия "експерти" и обясниха колко нахално мисли, че обществото и е длъжно с нещо