Учител по френски език за София

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Отговор
Алекс
Мнения: 1
Членство от: Сря Сеп 06, 2017 6:53 am

Учител по френски език за София

Post by Алекс » Съб Окт 07, 2017 7:41 am

Здравейте. Бихте ли ми препоръчали учител по френски език в гр.София, които освен с преподаване може да ми помогне с документите и актуална подготовка за интервюто.
User avatar
AsicsFan
Мнения: 229
Членство от: Пет Май 22, 2009 11:50 am
Местонахождение: Toronto, ON Canada

Re: Учител по френски език за София

Post by AsicsFan » Пон Окт 16, 2017 2:33 pm

Не съм сигурен точно каква помощ искаш с документите. Ако имаш предвид някой да ти направи цялата документация по процедурата и освен това да ти преподава - такъв не съм чул да има. Учители по френски има, те винаги помагат и за интервюто (поне тези описани тук във форума), отделно фирми които да ти направят документацията също има, но 2в1 няма. Ако има, да се обади.

Колкото до учители, тази тема е ужасно дъвкана. Можеш да прочетеш тук във форума, може и в уикито да пише нещо, но тук със сигурност пише ако потърсиш.

С жена ми ние лично ходихме при Жана, доволни сме от нея, в подписа ми можеш да видиш от коя дата съм в Канада, ще рече - минал съм си интервюто, Жана си свърши работата. Другите са ходили при други. За фирми обаче за документацията - незнам кой се занимава - ние сами си я направихме, както и 90% от хората в този форум.

Успех.
Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Отговор