Switch to full style
Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Добави отговор

Учител по френски език за София

Съб Окт 07, 2017 7:41 am

Здравейте. Бихте ли ми препоръчали учител по френски език в гр.София, които освен с преподаване може да ми помогне с документите и актуална подготовка за интервюто.

Re: Учител по френски език за София

Пон Окт 16, 2017 2:33 pm

Не съм сигурен точно каква помощ искаш с документите. Ако имаш предвид някой да ти направи цялата документация по процедурата и освен това да ти преподава - такъв не съм чул да има. Учители по френски има, те винаги помагат и за интервюто (поне тези описани тук във форума), отделно фирми които да ти направят документацията също има, но 2в1 няма. Ако има, да се обади.

Колкото до учители, тази тема е ужасно дъвкана. Можеш да прочетеш тук във форума, може и в уикито да пише нещо, но тук със сигурност пише ако потърсиш.

С жена ми ние лично ходихме при Жана, доволни сме от нея, в подписа ми можеш да видиш от коя дата съм в Канада, ще рече - минал съм си интервюто, Жана си свърши работата. Другите са ходили при други. За фирми обаче за документацията - незнам кой се занимава - ние сами си я направихме, както и 90% от хората в този форум.

Успех.
Добави отговор