часове

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

На колко часа се равнява по принцип 1кв. във форуляра според вас

Анкетата свършва на Пет Ное 14, 2003 4:34 am

Общо гласове: 0
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

часове

Мнение от yaiuat »

Здр. :beer:
Според вас на колок часа курс се равнява 1 квадратче във формулярите от 0-12. Нали, става въпрос по принцип.

60 часа за 1кв. как ви се струва или е много? :roll:
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

V edna ot statiite si za portala sme pisali nyakakvi orientiri po tozi vapros - chete li ya?
pumpy

Мнение от pumpy »

5 години френска гимназия и 11/11 във формулярите по моя скромна преценка. :D
не мога да помогна и на мен ми е много интересен така поставен въпроса заради близки които учат за интервюто и за канада целево. дано има повече отговори
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Наистина интересен въпрос!
Ако изхождаме от курсовете в ИЧС или във Френския институт там 2 нива са 150 учебни часа или това се пада по 75 уч. часа на едно ниво.
Не знаем обаче какви са критериите на имиграционните във Виена относно определяне на броя часове за едно ниво.
:lol: :lol: :lol:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

5 години езикова гимназия и 4 години продължение в Университета. Писах и за щастие защитих френски ниво 12/12, но до последно се съмнявах дали не съм се изхвърлила и не знаех дали ще се справя.
Определено преценяването на нивото на владеене на езика е една от най-трудните части!!! Моята половинка защити френски 4/4 (само 3 въпроса му зададоха, подведоха го леко и той се пообърка малко, но мина) Аз съм го подготвяла изцяло за около 1 месец.
Plamen

Мнение от Plamen »

NA MNOGO MSTA V INTERNETA IMA NIAKAVI OPISANIA NA IZISKVANIATA, OBACHE SPORED MENE MNOGO PATI TE SA SILNO ZANIJENI...V SMISAL CHE AKO TI KAJAT CHE SI ZA NIVO 3 NA COFI TO NEVINAGI E NAISTINA DA RECHEM 10/3 OT NEOBHODIMITE POZNANIA...AZ SAM V 6-TO NIVO NA FRENSKI (POSELDNO), NO OPREDELENO OPMITE KRITERII NE SAM I ZA 4-TO...PO SASHTIA NACHIN KATO PISHA NIAKADE CHE VLADEIA ENGLISH VERY GOOD MI KAZVAT CHE SAM SE PODTSENIL (MAKAR CHE SPORED MENE NE SAM)....MNOGO E LICHNO...PAK I AO ZNAESH 1000 DUMI I GI IZPOLZVASH UVERENO I GOVORISH GLADKO MOJE DA TI DADAT 100%, A AKO ZNAESH 10 000 NO ZAEKVASH DA TE VARNAT...C'EST LA VIE... :roll:
kircho

Мнение от kircho »

Ето едно такова изискване дето го дават към имигрантите:
http://www.cic.gc.ca/francais/qualifie/qual-3.html
Само дето е малко разплуто...

Standards linguistiques Canadiens (2002):
http://www.language.ca/pdfs/slc_final_1.pdf (2,5МБ!!!)
anicata

Мнение от anicata »

Na nasheto intervu madamata kaza'10nivo-ako si zavarshil ezikova gimnazia,ot 11 nagore-fiologia'. V nikakav sluchai ne pishi poveche ot 9 nivo. Daje /veche po moi smetki / ne pishi i poveche it 7.Ako puk na interviuto pokajesh znania za poveche -te vednaga shte badat oceneni,vervai mi! Shte im stane mnogo priatno. Dokato obratniat variant-ne pokajesh znaniata ,koito si deklariral-kofti,pravish losho vpechatlenie.

Uspeh!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

anicata написа:Na nasheto ....Uspeh!
Ok. :) Ama stariq Ben(moi meme) e obigrano v bransha vech zbirash li :D :D :D
anicata

Мнение от anicata »

Ami ne,nishto ne razbrah...sorry!
Peteto
Обратна връзка:

Мнение от Peteto »

Zdraveite i ot men,

Ako v predvaritelnoja vuprosnik sum napisala po-visoko nivo za vladeene na frenski 9/9, posle vuv vtorija komplekt moje li da si namalia to4kite, napr.8/7?

Upla6ixte me malko s tija izkazvanija-vse pak i az iskam da ne pravia lo6o vpe4atlenie :wink:
anicata

Мнение от anicata »

Absurdno e da namalish tochkite v 2-ri dok!!!Tova moje i da e fatalno spored men.To taka kakvo izliza'znam fr. za 9 ,ama tezi 3 meseca deto minaha dokato chakam 2-ri dok. go zabravih...'?Te ochakvat tochno obratnoto - da polojish usilia i da naprednesh v tochkite.V tvoia sluchai niama kade da napredvash -9 ti stigat. Az sashto biah napisala 9 i ne uspiah da naucha za tolkova frnski. Na intervuto obache mi zadavaha samo vaprosi 'ot konspekta' ,na koito biah idealno podgotvena i izpitvashtata ne mi kaza che mi e zle nivoto ,ne go poniji. No az si znaeh che ne sam za tolkova!!
Na 2-rite dok. pishesh sashtoto !!!
USPEH!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

И според мен е лоша идея да си намалиш точките във втория формуляр!!!! Би могло да се изтълкува като неувереност и да ти даде лошо отражение върху молбата. По-добре залягай повече над ученето!!! И най-важното е да сте уверени в себе си на интервюто, а не да се притеснявате. Пък дано не се налага да ви коригират точките!!!
УСПЕХ!!!
Заключено