Patnicheski chekove AMERICAN EXPRESS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Linas

Patnicheski chekove AMERICAN EXPRESS

Мнение от Linas »

Zdraveite! Patnicheski chekove American Express - dobar nachin li sa za prehvarliane na parite v Canada? Kakvi sa taksite na bankite osrebriavadhti cheka? Veche chetoh informatsia za tova vav foruma, no oshte sam neuveren. Novoregistriraliat se sam. Dano me priemete blagosklonno i blagodaria predvaritelno za savet.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

zdraveite,
niama problem s checovete na AmEx - pri osrebriavaneto im tuk niama comisionni (ili pone v NBC znam ot opit, che ne sa mi vzemali i dolar).
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

zdraveite,
niama problem s checovete na AmEx - pri osrebriavaneto im tuk niama comisionni (ili pone v NBC znam ot opit, che ne sa mi vzemali i dolar).
anitsa

Мнение от anitsa »

Ако парите ви са в канадски долари под каквато и да е форма е най-добре. И да са кеш няма никакви проблеми. Важно е в началото да са много лесно достъпниза вас, защото и без това ще сте доста объркани за да се притеснявате и от кой банкомат можете да теглите с вашата карта, къде да осребрите чека.
Заключено