molja za syvet
molja za syvet
Zdraveite kolegi, bihte li mi kazali: podgotvil sym si vsichki prevodi po documentite za DSC, trjabva li da izpratja originalite ili notarialno zavereni kopia ili samo kopiata?Imam slednite documenti:
1. diplom za vishe + prilojenieto
2. diplom za sredno
3. svidetelstvo za profesia ot srednoto
4. bank. referencia
5. akt za rajdane
6. prevod na trudova knijka
7. document ot voennite
8. deklaracia ot priatel zaverena v acces montreal
Ste mi iskat li document che vladeja frenski?
Blagodarja!
1. diplom za vishe + prilojenieto
2. diplom za sredno
3. svidetelstvo za profesia ot srednoto
4. bank. referencia
5. akt za rajdane
6. prevod na trudova knijka
7. document ot voennite
8. deklaracia ot priatel zaverena v acces montreal
Ste mi iskat li document che vladeja frenski?
Blagodarja!
-
-
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не збаравяй да ксерокопираш и първите две страници на международния си паспорт.
Не споменаваш нищо за втори човек, от което би могло да се предположи, че ще кандидатстваш сам. Ако обаче някога си бил женен, има и други допълнителни документи. Но ако не си бил, това са документите, които трябва да приложиш към молбата си за селекция.
Успех!
Не споменаваш нищо за втори човек, от което би могло да се предположи, че ще кандидатстваш сам. Ако обаче някога си бил женен, има и други допълнителни документи. Но ако не си бил, това са документите, които трябва да приложиш към молбата си за селекция.
Успех!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не се шашкай, рере, не става въпрос за нещо изключително. Явно военната служба на митето се включва в задължителния 10-годишен срок, за който всеки кандидат трабва да даде сведения и доказателства с какво се е занимавал. Това си е част от молбата за селекция (DCS).
-
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
И това инфо ще ти го искат, но федаралните и малко по-късно - след интервюто, когато попълваш формулярите за Букурещ. При това съвсем подробно - кога, в какъв род войска си служил, в какво подразделение, звание и фамилия на командира и т.н. Но естествено, че това касае само тези, които са служили. Другите пишат - S/O.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не разбирам какво те притеснява и какво искаш да кажеш с това: "...ще ме закачат ли по тая част?". Никой не поставя такова условие за мъжете - да са задължително изкарали военната си служба. Както споменах в предния си постинг, като дойде ред за попълване на формулярите за Букурещ, ще напишеш в съответните графи S/O (sans objet).
А по време на интервюто, най-много да те попитат за причините да не си карал военна служба. Обяснения можеш да измислиш десетки. Не си някакво изключение, има доста в твоята ситуация. Спокойно!
А по време на интервюто, най-много да те попитат за причините да не си карал военна служба. Обяснения можеш да измислиш десетки. Не си някакво изключение, има доста в твоята ситуация. Спокойно!