molja za syvet

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
митето

molja za syvet

Мнение от митето »

Zdraveite kolegi, bihte li mi kazali: podgotvil sym si vsichki prevodi po documentite za DSC, trjabva li da izpratja originalite ili notarialno zavereni kopia ili samo kopiata?Imam slednite documenti:
1. diplom za vishe + prilojenieto
2. diplom za sredno
3. svidetelstvo za profesia ot srednoto
4. bank. referencia
5. akt za rajdane
6. prevod na trudova knijka
7. document ot voennite
8. deklaracia ot priatel zaverena v acces montreal
Ste mi iskat li document che vladeja frenski?
Blagodarja!
Tania Dimitrova

Мнение от Tania Dimitrova »

Zdravei,dokolkoto znam vse oshte ne iziskvat takav dokument,osven v sluchaite kogato ne se predstavish dobre na interviuto.No pak ne e garancia che shte ti poiskat takav/po veroiatno ne/.
Tania Dimitrova

Мнение от Tania Dimitrova »

:D :D
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Пращай ксерокопия на документите, никакви оригинали.
Превод4ът ги е хванал (документ, нотариална заверка, превод), снимаш ги и пращаш. Успех.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не збаравяй да ксерокопираш и първите две страници на международния си паспорт.
Не споменаваш нищо за втори човек, от което би могло да се предположи, че ще кандидатстваш сам. Ако обаче някога си бил женен, има и други допълнителни документи. Но ако не си бил, това са документите, които трябва да приложиш към молбата си за селекция.
Успех!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
pepe

Мнение от pepe »

dokument ot voennite?!!! :?: , iskat li takova neshto! ako e taka, zna4i ne moga da kandidatsvam, taka li? :(
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не се шашкай, рере, не става въпрос за нещо изключително. Явно военната служба на митето се включва в задължителния 10-годишен срок, за който всеки кандидат трабва да даде сведения и доказателства с какво се е занимавал. Това си е част от молбата за селекция (DCS).
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

PEPE , stava duma za edin bial list hartia , koito kazva kolko vreme si sluzil i tova vreme ti se priznava za trudov staz.
A SEGA NAKADE
pepe

Мнение от pepe »

az si pomislih 4e iskat zadaljitelno vav dokumentite info otnosno voennite...
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

И това инфо ще ти го искат, но федаралните и малко по-късно - след интервюто, когато попълваш формулярите за Букурещ. При това съвсем подробно - кога, в какъв род войска си служил, в какво подразделение, звание и фамилия на командира и т.н. Но естествено, че това касае само тези, които са служили. Другите пишат - S/O.
pepe

Мнение от pepe »

e ve4e se pobarkah :roll: ..., az ne sam slujil i niama da pisha 4e sam, triabva li da sam bil voinik zadaljitelno? ako pisha 4e ne sam slujil, shte me zaka4at li po taia 4ast?
blagodaia na vsi4ki!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не разбирам какво те притеснява и какво искаш да кажеш с това: "...ще ме закачат ли по тая част?". Никой не поставя такова условие за мъжете - да са задължително изкарали военната си служба. Както споменах в предния си постинг, като дойде ред за попълване на формулярите за Букурещ, ще напишеш в съответните графи S/O (sans objet).
А по време на интервюто, най-много да те попитат за причините да не си карал военна служба. Обяснения можеш да измислиш десетки. Не си някакво изключение, има доста в твоята ситуация. Спокойно!
pepe

Мнение от pepe »

blagodaria ti Linko! :wink:
Заключено