ПРОМОЦИЯ!Компютърна - биорезонанс диагностика, здравен анализ на цялото тяло - ОТ ДОМА!

Интересни търговски или други оферти.
jasmina.healthy
Мнения: 6
Регистриран на: Съб Апр 25, 2020 1:19 pm

ПРОМОЦИЯ!Компютърна - биорезонанс диагностика, здравен анализ на цялото тяло - ОТ ДОМА!

Мнение от jasmina.healthy »

ПРОМОЦИЯ!ПРОМОЦИЯ!ПРОМОЦИЯ!

Компютърна - биорезонанс диагностика, здравен анализ на цялото тяло - ОТ ДОМА!Диагностика на цяло тяло - 100$, на определен орган или система - 30$,за семейства отстъпка - 50%!!!

Здравният анализ и сканиране
на цялото тяло включва – системи:
 Сърдечно - съдова
 Централна и периферна нервна
 Опорно-двигателна
 Белодробна
 Стомашно-чревна
 Уши-нос-гърло
 Пикочо-полова
 Органи – всички видове
 Вътрешна и външна тъкан
 Клетки
 Хромозоми
Процедурата определя:
• Заболявания на органи и системи,както и предразположението към тях. Причинители на заболявания/паразити,вируси,бактерии,гъби,хелминти,разпознаване и разкриване на тяхната локализация и степента на инфекция!
• Кистозни,туморни процеси, интоксикация на тялото!
• Общо алергично състояние – алергени!
• Биохимичните показатели на кръвта, дисбаланс на хормоните, отклонения в хромозомния набор!
• Риск от определени патологии (сърдечно-съдова, онкологична и т.н.)!
• Психо - емоционално състояние, степента на стрес в организма!
• Ефективността и съвместимостта на използваните лекарства,решение!
• Динамиката на хода на заболяването,преди и след,възможност за контрол!

Предимствата на процедурата включват:
Откриване на ракови заболявания, включително рак, възможността да се избегнат ненужни и скъпи проучвания, неинвазивност т.е. без проникване в тялото и безболезненост на процедурата, което гарантира лесна поносимост и липса на травматизация,няма странични ефекти! Възможността да се избере най-ефективната лекарствена и алтернативна терапия на заболяването. Възрастните и децата могат да бъдат прегледани. Позволява ви да прецените дали лечението е ефективно в динамиката на промените в състоянието на тялото. Универсалността на метода дава възможност да се изследва целият организъм. Достоверността достига90%.РЕШЕНИЕ!

Биорезонанс терапия!

Терапевтични възможности на метода, целящ възстановяването на здравословно състояние на тялото (биорезонансна терапия, компенсация на честотата); процедури за безопасност, без вредно въздействие, което позволява извършването й при деца, възрастните хора по време на бременност (с изключение на първия триместър); методът не изисква задълбочена подготовка, резултати и назначения се предоставят веднага след проучването, липса на странични ефекти.Освен това възможно е проблемите в органите да се определят още в ранен стадий, което позволява да се предотврати развитието на заболяване и диагноза!

Техника на процедурата: За 3 дни преди процедурата, се въздържайте от извършване на ултразвукови и рентгенови изследвания. В деня преди прегледа изключете приема на алкохол, силен чай, кафе, за 2 часа спрете употребата на цигари, включително електронни цигари. В деня на изследването е препоръчително да не вземате лекарство или да кажете на изследващият за вземането на лекарството. Процедурата е за предпочитане да се изпълнява сутрин, в състояние на отпочиване. Препоръчва се диагностика без орнаменти като украшения!

За контакт,въпроси и записване на час; email: jasmina.healthy@gmail.com
Здравейте, Желая да направя едно уточнение: Обявата е за Монреал и околностите до 100км. Възможност за диагностика на място при Вас.
Публикувай отговор