Стая за гости в Монреал

Интересни търговски или други оферти.
Dart Vader
Мнения: 23
Регистриран на: Пет Яну 11, 2008 7:28 pm

Стая за гости в Монреал

Мнение от Dart Vader »

Предлагаме стая за гости в Монреал, за престой до две седмици.
Разполагаме с огромен апартамент, на 200 м от началото на зелената линия, метро Ангринион, на 15 мин от западната централната част на Монреал, на 20 минути до Площада на Изкуствата, където се провеждат спектакли като Празника на Светлината (последната седмица на февруари), или Джаз Фестивала (през лятото), и на 20 минути пеша до реката Свети Лаврентйи, плажа и рапидите. (точното разположение- Н4Е 2Т9)
Можем да приемем до 6 гости, вклчително деца. Цената ни започва от 45 канадски долара, на нощ, или 273 канадски долара за едноседмичен престой (седем нощти), с възможност за осигурени закуска и/или вечеря. Има фитнес зала, аква-дом с олимпииски и рекреативен басейни на 10 мин разходка през парка.
За повече информация, ако обичате потърсете ни с лично съобщтение, или текстово съобщение до 514 812 8671. ( Времето ни за отговор е до/под 24 часа - благодрим Ви за търпението! )
Ако искате да разгледате и опознаете Монреал, който е красив и много оживен през всички сезони, престоя Ви при хора които го познават би могъл да бъде чудесно преживяване или подарък.
Публикувай отговор