Saskatoon

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Stoyanoff

Saskatoon

Мнение от Stoyanoff »

Предложиха ми работа в Саскатуун.Някой има ли коментари(смислени) за Района.Работата ми е като електротехник.Що за Район е това там.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: Saskatoon

Мнение от ivandaman »

Stoyanoff написа:Предложиха ми работа в Саскатуун.Някой има ли коментари(смислени) за Района.Работата ми е като електротехник.Що за Район е това там.
Ти не беше ли касоразбивач и джебчия??
Stoyanoff написа:Жена ми гледа на Карти.Прай хороскопи,па аз съм джепчия касоразбивая и мошенник....
Последно промяна от ivandaman на Съб Мар 12, 2011 4:08 pm, променено общо 1 път.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Stoyanoff

Мнение от Stoyanoff »

Аз съм мноо в едно....Ма мани другото..легализирах се..Та да си дойдем на думата..имаш ли идея що за място аджеба е тва?
haimana

Мнение от haimana »

Не е най-предпочитаното място в Канада от средния индивид, но за "мноо в едно..." се е утепало. Има ясно изразено присъствие на шамани и произтичащото от това рестриктивно отношение към гледането на карти(конкуренция :( )
Температурите през зимата създават благоприятни условия да подкараш процесор на 32 градуса без проблеми :D баз значение дали си учил каквото там си трябва за тая цел
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Има приятни хора, украинци и др.
Една нощ съм спал в Саскатун, хареса ми.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
ludgidiya

Мнение от ludgidiya »

Здравей!
Аз и Жена ми живяхме в Saskatchewan 10 месеца , аз бях електротехник в едно село от 1006 жители.
Имаше още едно семейство някъде в Регина, но те не искаха да се срещнем.
Ние бяхме в Preeceville -село на 100 км.северно от Yorkton и на 400 км. източно от Saskatoon.
Обади ми се на телефон 403-764-3018 след 17h албертианско време във вторник, четвъртък или петък и по всяко време през останалото време ако съм в нас, но остави съобщение с телефона си ако не сме в нас и щте ти отговоря на всички вапроси.
e-mail: ludgidiya@yahoo.com
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
ludgidiya

Мнение от ludgidiya »

Стоянов, на линия съм, можем да се поразприказваме преди да легна.
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
Публикувай отговор