Saskatoon
Saskatoon
Предложиха ми работа в Саскатуун.Някой има ли коментари(смислени) за Района.Работата ми е като електротехник.Що за Район е това там.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Saskatoon
Ти не беше ли касоразбивач и джебчия??Stoyanoff написа:Предложиха ми работа в Саскатуун.Някой има ли коментари(смислени) за Района.Работата ми е като електротехник.Що за Район е това там.
Stoyanoff написа:Жена ми гледа на Карти.Прай хороскопи,па аз съм джепчия касоразбивая и мошенник....
Последно промяна от ivandaman на Съб Мар 12, 2011 4:08 pm, променено общо 1 път.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аз съм мноо в едно....Ма мани другото..легализирах се..Та да си дойдем на думата..имаш ли идея що за място аджеба е тва?
Не е най-предпочитаното място в Канада от средния индивид, но за "мноо в едно..." се е утепало. Има ясно изразено присъствие на шамани и произтичащото от това рестриктивно отношение към гледането на карти(конкуренция
)
Температурите през зимата създават благоприятни условия да подкараш процесор на 32 градуса без проблеми
баз значение дали си учил каквото там си трябва за тая цел

Температурите през зимата създават благоприятни условия да подкараш процесор на 32 градуса без проблеми

- optics
- Модератор
Има приятни хора, украинци и др.
Една нощ съм спал в Саскатун, хареса ми.
Една нощ съм спал в Саскатун, хареса ми.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Здравей!
Аз и Жена ми живяхме в Saskatchewan 10 месеца , аз бях електротехник в едно село от 1006 жители.
Имаше още едно семейство някъде в Регина, но те не искаха да се срещнем.
Ние бяхме в Preeceville -село на 100 км.северно от Yorkton и на 400 км. източно от Saskatoon.
Обади ми се на телефон 403-764-3018 след 17h албертианско време във вторник, четвъртък или петък и по всяко време през останалото време ако съм в нас, но остави съобщение с телефона си ако не сме в нас и щте ти отговоря на всички вапроси.
e-mail: ludgidiya@yahoo.com
Аз и Жена ми живяхме в Saskatchewan 10 месеца , аз бях електротехник в едно село от 1006 жители.
Имаше още едно семейство някъде в Регина, но те не искаха да се срещнем.
Ние бяхме в Preeceville -село на 100 км.северно от Yorkton и на 400 км. източно от Saskatoon.
Обади ми се на телефон 403-764-3018 след 17h албертианско време във вторник, четвъртък или петък и по всяко време през останалото време ако съм в нас, но остави съобщение с телефона си ако не сме в нас и щте ти отговоря на всички вапроси.
e-mail: ludgidiya@yahoo.com
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
Стоянов, на линия съм, можем да се поразприказваме преди да легна.
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!