Бойко Борисов: Българите в чужбина да се прибират

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Бойко Борисов: Българите в чужбина да се прибират

Мнение от myhata II »

Мадрид

Всеки, българин в Испания, който иска, може да се прибира. Тук безработицата е два пъти по-голяма, отколкото в България, заяви пред журналисти в Мадрид премиерът Бойко Борисов.

Премиерът Бойко Борисов посети българския щанд на ловното изложение „Венатория 2011”. България за първи път е страна-партньор на ловния форум.

„Дефицитът на Испания също е много висок. Видяхте мерките, които налагат преди няколко дни – скоростта за движение беше забранена до 110 км/ч, за да се пести гориво. Така че навсякъде е трудно, но аз се надявам лека-полека да излизаме от кризата. За миналото тримесечие имаме 2 % ръст в икономиката, което три пъти се прекръствам, защото съм суеверен, да не го урочасаме, дано да продължи в тази посока. Тогава нещата ще бъдат добре и за вас”, посочи министър-председателят в отговор на въпрос на български журналисти, работещи в Испания.

АСН

Брей и вие гласувахте за този умник ,не знаех че за това намалили скоростта на 110 ,малии верно тоя е пълно куку
Айде връщайте се няма безработица,да ама няма и социал като испанския ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Странджата

Re: Бойко Борисов: Българите в чужбина да се прибират

Мнение от Странджата »

Браво на нашия Харпър,ето защо Канада остана най-незасегната от кризата,заради ограничената скорост!А за призива за връщане от Испания ми звучи така-За Бога братя,върнете се ,та да ви поприберем и това ,което ви е останало!
Omega3

Мнение от Omega3 »

Срещу 100 000 Ерво морални обещетения на година, откакто напуснах заради тая зган там, сьм готов да се саможертвам. Откьсването ми беше трудно и страдах. Прибавям и по 50 000 Евро на година за подигравката която дьржавата плаща като пенсия след 40 години работа на родителите ми. За момента говорим за 1 050 000 Евро без лихвите.

Бойко, даваш това и се врьщам, като си запазвам правото да напусна в който аз си искам момент. Успех Бойче.................

Детето и жената остават обаче тук.
Omega3

Мнение от Omega3 »

Кьм горното добавям и твьрдото ангажиране от страна на Бойко да уволни тия мижитурки които си позволиха да осквернят делото и паметта на Христо Ботев. Още да реновира и подьржа всичките згради в Румьния кьдето са живяли и творили Левски, Ботев, Странжата и печатницата на Каравелов.

Неблагодарници. 50 000 хиляди румьнци са умряли около Плевен и Видин за освобождениято на Бьлгария и са дали приют на нашите дисиденти без да ги арестуват и предават на турците, вьпреки непрекьснатите молби от страна на турската империя. Да признаят и това публично и да го казват силно и навсякьде, а не да ми пелтечат с половин уста.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ха ха те не че само няма да ти дадат ами ще ти свалят ризата от гърба бе :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Omega3

Мнение от Omega3 »

myhata II написа:Ха ха те не че само няма да ти дадат ами ще ти свалят ризата от гърба бе :D
чакам да видя какво имат да хвьрлят на масата, освен 2% рьст в икономиката и какво било положението в Испания. В Китай е 10% този рьст, ама са наводнили цял свят.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Ако всички Българи в чужбина в един момент им хлопне дъската и вземат че се приберат какво ще стане ?
IMHO Ще стане голям проблем.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Видяхте мерките, които налагат преди няколко дни – скоростта за движение беше забранена до 110 км/ч, за да се пести гориво.
Това е направо гениално. Колкото по-малко гориво изразходва една държава, толкова е по-развита икономически. :D

Някой ако си спомня, преди време външният министър на Бойко прикани българите от САЩ да се върнат, защото България била предлагала много добри условия за инвестиции и бизнес. Колкото този призив имаше ефект, толкова и Бойковият ще има.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

roumensp написа: Някой ако си спомня, преди време външният министър на Бойко прикани българите от САЩ да се върнат, защото България била предлагала.........BLAH-BLAH
Аз само си спомням , че залата гръма в смях та така 4-5 минути , беше като виц, то си е виц де....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Аз предлагам на Б. Борисов да се върне в пожарната. Щото на Бългрия й трябват смели и жертвоготовни ... квото и да е там. 8) :D Айде и 2% заплатите да им дигнат... :handshake:
Embrace your climate change!
Nick(olov)

Мнение от Nick(olov) »

Да се прибират тия за да заминат другите.все някой трябва да остане ;)
http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB ... D1%82-3757
Публикувай отговор