Обявата е на един мой познат, ако има интерес ще сложа и телефона му тук.
Ако имате въпроси може да пишете в темата или на лични съобщения.
Стая под наем в къща в Ийст Йорк, Торонто- Пoщенски код M4C 2X4
Района не е мизерен, съседите са предимно гърци и източно европейци
В непосредствена близост (50 м.) има голям парк с игрища и басейн.
Стаята е на втори етаж в стара, но изцяло реновирана къща. Подходяща е за сам човек (без значение мъж/жена), желателно е да е дългосрочно. Мебелирана е с легло - куин сайз, вграден гардероб, нощни шкавчета, бюро итн Могат да се ползват целия първи етаж - всекидневна, добре оборудвана кухня с всичко необходимо, заден двор с барбекю.
Наема е 550-600$ според срока на наемане и договорката с хазяина и включва наем, отопление, ток, интернет, кабелна. Може да се паркира безплатно.
Свободна след 1-ви Март 2010
Има две автобусни спирки наблизо - на 5 мин от метро С АВТОБУС. До спирка Янг/Блър се стига за 20-25 мин с градски транспорт.
Най-близкия хранителен магазин е на 5 мин с автобус, има 24 часов Шопърс Дръгмарт много наблизо.
Собственика е канадец, затова е важно квартиранта да знае МНОГО добре английски.
Стая под наем в Торонто
Стая под наем в Торонто
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Re: Стая под наем в Торонто
Досега нито един човек не се е заинтересувал. Явно аз не съм написал обявата както "трябва"
Малко снимки:

Малко снимки:

Добре си я написал, но според мен е важно да се добави дали е със самостоятелна баня и ако не, от колко човека се дели?becks написа:Досега нито един човек не се е заинтересувал. Явно аз не съм написал обявата както "трябва"
Банята не е самостоятелна и се дели с хазяина и приятелката му, които живеят в къщата.