Четат ли канадските имиграционни власти форума БгКанада ;)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Да
21
40%
Не
32
60%

Общо гласове: 53
becks

Мнение от becks »

По повод на едно лично съобщение - моля за вашето мнение :wave:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

бекс, сигурна съм, че ти им превеждаш :wink:
Колко ти плащат, куче :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
montrelcho

Мнение от montrelcho »

Жената която водеше инфосесията каза че сайта( Canada Bg ) бил много добре място за информация . за което се учудих малко.
А такъв сайт аз не се сещам освен бгканада.ком :)))
Така че май хврлят по някое око и тук. Поздрави от нас до вработените в Виена и да са добри с нас :)))
Ние тук просто си помагаме един на друг. В това няма нищо лошо.
Поззззззз 8)
KaloyanR
Обратна връзка:

Мнение от KaloyanR »

...четат естествено, да не мислите, че падат от Марс :lol:
becks

Мнение от becks »

божееееееееее :shock: :shock: :shock:
bambi76

Здравейте!

Мнение от bambi76 »

Аз също мисля,че го четат и в това няма нищо тревожно.Все пак това е форум достъпен за всеки.Според мен ,ако някой се притеснява да задава въпроси,които мисли,че ще го компрометират,може да пише ЛС, на модераторите или на някой от потребителите,които по-често дискутират темите.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Няма страшно. Щом след толкова години агитация за социал+работа на черно никой не си е навлякъл неприятности, значи, или не обръщат внимание на форумната част, или не я взимат насериозно.
Аватар
gazara

Мнение от gazara »

Айдеее пак теория на конспирацията,кой ще се занимава с нас?просто на интерв.тата хората питат а ние отговаряме затова знаят разни неща които после използват...в това няма нищо лошо...те за работата на черно знаят много добре просто имат нужда и от тези хора...но я започнете да правите 100 000 на година и се пробвайте да ги скриете....мноооо го бързо ще разберете че всииичко се знае...няма скрито покрито,рано или късно ще решите да ги харчите и опааа....от каде е това?
http://bgtheatreadventure.weebly.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

За какво им е да го четат всъщност - да се осведомяват за последните промени по имиграционните процедури или за това какви са настроенията по отношение на Канада ?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
jogo

Мнение от jogo »

Разбира се, че го четат, нали е тяхно творение. Но какво от това? Всеки сам избира къде да живее.
desiR
Обратна връзка:

Мнение от desiR »

Със сигурност го четат (поне тези във Виена). А за какво - те си знаят! На инфосесията в София още на вратата питаха от къде знаете за сесията - от форумите? или от сайта на емиграционните. Не виждам нищо лошо да си обменяме опит и мнения във форум... Както и емиграционните да видят от "първа ръка" какви са нашите страхове, чуденки и пр. Те също са хора и може би така си сверяват часовника за изискванията към нас, за поведението им по време на интервю и пр. Не мисля, че някой тук може да навреди на себе си или на тях с това, което пишем... защото ние коментираме просто две РЕАЛНОСТИ - тази в БГ и тази в Канада. Още повече, че от тук могат да разберат за някои неща в БГ, които иначе са трудно обясними за тях... като напр. защо е често срещано явление да работиш без трудов договор (!не по твоя вина) или защо в трудовата ти книжка пише едно, а си работил хиляда и едно други неща при съответния работодател... Мисля, че този форум и другият - за Кебек - са страхотни и свалям шапка на хората, които се занимават с тях безрезервно!
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

jogo написа:Разбира се, че го четат, нали е тяхно творение. Но какво от това? Всеки сам избира къде да живее.
Това изтрепа рибата :lol: :lol: :lol:
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

Според мен си имат достатъчно други грижи за да се занимават с форумите на (кандидат-)имигрантите. Може и да хвърлят по едно око, но не случайно съм подчертал форуми - този не е единствен и е безумие да се мисли че някой ги чете всичките. Ако пък някой смята че се чете само един, то кой точно и как е избран?

Сега ми хрумва че биха могли да имат гугъло-подобен софтуер, който да индексира само тези сайтове/форуми и да ги алармира за интересните неща.....
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

на мен повече ми е интересно защо всъщност е пусната темата?
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Абе въпросът си е много добър даже. И аз съм любопитен да знам, но не посмях да попитам на инфосесията, въпреки че го премислих 10 пъти.

Според мене още преди много време са видяли какво в общи линии се случва тук и не им пука много-много сега. В крайна сметка тези във Виена и колегите им се занимават с прилагането на процедурата. Колко е добра, дали има пукнатини или не - за това си има други хора да го мислят :)

И ако ще изразявам мнение за сайта, то е почти 100% позитивно и придружено с много бурни аплодисменти, одобрение и възхищение, особено към тези хора, които са преминали отдавна всички процедури, но се навъртат тук да помагат на начинаещите!
Публикувай отговор