Аuberge

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Az

Аuberge

Мнение от Az »

Здравейте,
Зная, че темата с първоначалното настаняване е дискутирана многократно. Прочетох голяма част от инфо във форума, а потърсих и извън него. Струва ми се, че варианта с пристигане без посрещачи и без възможност за отсядане у приятели не е много разпространен. За това си позволявам да попитам :lol: Моля ви да ми дадете малко информация за т.наречените auberge в Монтреал, но на нормални цени. Преровех голяма част от сайтове, посочени в архива на форума също и др-през sympatico.ca i google.com. Но открих само един auberge в Монреал на по-нормални цени:
седмица - 200 сад
месец- 600 cad
над 3 мес.- 500 cad.
Моля, ако някой желае да сподели с мен ценния си опит - мотел, auberge или както там се нарича и процедурата по резервация, ще има от мен едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и едно истнинско:beer:, когато пристигнем през май.
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Мнение от Morgana »

Ima edin pytevoditel na Lonely Planet za Canada. Az go kupih ot knijarnicata na slavejkov ili po skoro na spirkata na tramvaite posoka halite. Tam ima dosta info za vsichki gradove s telefonni nomera i ceni. struva kym 45lv, no az mislia, che opredeleno si zaslujava.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Az pishi linka za toia auberge!
I az ne sym namiral po evtini nachini
Az

Мнение от Az »

Auberge Alternative du Vieux-Montreal
358, rue Saint Pierre,
Montreal,Quebec
H2Y-2M1
514.282.8069
info@auberge-alternative.cq.ca

www.auberge-alternative.cq.ca
Az

линк

Мнение от Az »

Auberge Alternative du Vieux-Montreal
358, rue Saint Pierre,
Montreal,Quebec
H2Y-2M1
514.282.8069
info@auberge-alternative.cq.ca

www.auberge-alternative.cq.ca
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Az,
в и-мейла и УРЛ-то си разменил c-то и q-то. "qc" idwa ot "Quebec". Демек да се чете:

info@auberge-alternative.qc.ca
www.auberge-alternative.qc.ca

Bonne chance!
Az

losho

Мнение от Az »

:oops: :oops: :oops: UZHAS!!! I az otivam v Quebec! Pokorno molia za izvinenie. Blokira mi kompiutara v office. Za po barzo .., abe niama izvinenie. :cry:
Az

losho mu se pishe na az

Мнение от Az »

Iskam i az da si skubia kosite taka,ssto. Izvinete oste vednazh. Za kompensatzia utre shte otkria oshte edin evtin auberge i ste napisha pravilno site.OBESTAVAM.Ako ne, shte se zapisha v 1 klas, vmesto dasteria mi. Az e malko zaveian, no imashe dobri namerenia :wink:
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Nadiavam se tche pravich razlika mejdy hotel i auberge.
Yspeh
todor73

Мнение от todor73 »

Здравейте,
Зная, че темата с първоначалното настаняване е дискутирана многократно. Прочетох голяма част от инфо във форума, а потърсих и извън него. Струва ми се, че варианта с пристигане без посрещачи и без възможност за отсядане у приятели не е много разпространен. За това си позволявам да попитам Моля ви да ми дадете малко информация за т.наречените auberge в Монтреал, но на нормални цени. Преровех голяма част от сайтове, посочени в архива на форума също и др-през sympatico.ca i google.com. Но открих само един auberge в Монреал на по-нормални цени:
седмица - 200 сад
месец- 600 cad
над 3 мес.- 500 cad.

super sa cenite v smisql che sa normalni tuk sa sqstite
Az

auberge

Мнение от Az »

Добро утро,
Именно защото правя разликата, търся auberge, а не хотел. А и обстоятелствата ме принуждават много стриктно да я правя :lol:
Ето още един линк

http://www.aubergelaurentide.com/

Току що видях:
Pour la période du 06 septembre au 19 juin le tarif pour une durée de 1mois est de 600.00$
Pour la période du 20 juin au 05 septembre le tarif pour une durée de 1 mois est de 950.00$

Успех на всички!
Заключено