Минахме успешно интервюто май 2008г, на 10.11.2008 ни се роди второ дете.Какви документи точно трябва да изпратим за него, за да получим и неговия сертификат?Благодарим!
Аз също родих второто си дете след интервюто. Изпратих до Виена едно писмо, в което ги уведомих за това, приложих преведен Акта за раждане на новия член на семейството, и бележка за платена такса за издаване на Сертификат за селекция на бебето (150 CAD ли беше? ...не помня вече - провери за точната сума). И това е, после ще си чакате Сертификата. Успех!!! и бебчето да ви е живо и здраво!!!
точно..
преведен акт за раждане + платена такса 150 канадски долара + е добре да пратите нов договор за финансова независимост със сумата която вече е необходима за семеството ви
пращате и те ще ви изпратят сертификат и за бебето
Ние също очакваме бебе след интервюто и мосю Кзор не пропусна да спомене, че трябва да изпратим освен превод на акта за раждане и, разбира се, 150 долара, също и една снимка - без шапка и само на главата на бебето. Така че ninka сложи и една снимка на новия член на семейството да не ти направят проблем.
Успех!
А за договор за финансова независимост нищо не споменаха на интервюто, но мисля че е разумно да им изпратите нови два екземпляра, тъй като имате промяна на семейното положение!
Аз паспорти им правих на децата преди да подавам за Букурещ, във Виена само акта за раждане като удостоверяване на самоличността на бебето съм пращала. Това някъде април 2008 беше. Но ако сте му направили и паспорт на бебето, пратете копие, няма лошо. Успех!!!
Последно промяна от Таня на Съб Дек 20, 2008 12:51 pm, променено общо 1 път.
Предварително се извинявам, въпросът ми не е точно по темата, а именно: Как минавате на ренген при медицинските, когато сте бременни? Интересувам се, защото си мислиме за второ дете преди да заминеме, но ме е страх да не изпуснеме сроковете за виза.