О, това е добра новина!За нас , които артиснахме за тази сесия?!Но според мен има още два дни ,за получаване на покана за интервю, ако сега не дойде ,сме добре дошли на следващата сесия!!!
Странно!Аз си мислех,че предвид малкото кандидати е по-логично да се пропусне сесия и да има направо лятна през май-юни.Ние защото искаме време за учене,та затова би било добре за нас да е през лятото следващата сесия,но кой ли ни пита нас какво искаме
Moment Как следващата сесия ще е фервуари- март 2009? Кой може да ме осветли колко са сесиите по принцип? За мен е важно, тъй като тези дни ще си пращаме докс. до Виена и трябва 1) Правилно да си определим езиковото ниво, което ще постигнем до интервюто (5/6 или 6/7) и 2) да позасилим курсовете, ако трябва (т.е.дали ще ни поканят февруари или юни има голяма разлика). Ако изпратим документите си сега (напр. ноември), кога би трябвало да ни поканят на интервю (знам, в сайта пише от 3 до 6 месеца, ама това е доста неопределено все пак)? Има ли наистина сесия през февруари? Някой може ли да ме посъветва достатъчно ли е езиково ниво 5/6 при положение, че с него достигаме 61 т (от 1 до 6 фактор)?
Ами ако изпратиш док. сега ,на интервю ще си май месец според мен!Относно нивото...ти си преценяваш,ако правиш точките според мен не го завишавай много!Успех!