Здравейте!
Решили сме да кандидатстваме по програмата за Квебек, но бих искала първо да попитам дали някой може да ми каже колко точки ще взема за полувисше образование, отговарящо на 2 г обучение - предучилищна педагогика. Също така съпругът ми е с техникум, специалност стругаро-фрезист, оператор на металорежещи машини, дали ще вземе 2 точки за образование? Не става въпрос за допълнителните точки, които се дават за областите на образованието, а за основните, ако мога така да се изразя. Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят!
Въпрос за точки за образование
-
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Обяснил съм подробно как се пресмятат точките за образование ТУК и ТУК.
А конкретно за случая полувисшето образование носи 6 т. за водещ кандидат и 2 т. ако кандидата е придружаващ.
В постинга не е уточнено кой ще е водещия кандидат от двама ви, но подразбирам, че това ще е съпругът след като се пита дали той ще получи 2 т. за средното си образование. Да, той ще получи тези 2 т. ако е придружаващ кандидат и също така 6 т. ако е водещ.
Ето и къде ги пише тези неща - TABLEAU COMPARATIF DE DIPLÔMES BULGARES.
А конкретно за случая полувисшето образование носи 6 т. за водещ кандидат и 2 т. ако кандидата е придружаващ.
В постинга не е уточнено кой ще е водещия кандидат от двама ви, но подразбирам, че това ще е съпругът след като се пита дали той ще получи 2 т. за средното си образование. Да, той ще получи тези 2 т. ако е придружаващ кандидат и също така 6 т. ако е водещ.
Ето и къде ги пише тези неща - TABLEAU COMPARATIF DE DIPLÔMES BULGARES.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-