Conan O'Brian razplakwa Kwebekari vyv Late-Night Show
Conan O'Brian razplakwa Kwebekari vyv Late-Night Show
Gledahte li the late-night show w koeto Conan O'Brian otdeli pone 15 - 20 min za da se podigrawa na Kvebek. Wypreki che napadkite biaha nepriatni za Kvebek, w dosta otnoshenia biaha s osnowanie.
Ljubimite mi sa:
"You live in North America, Learn The Language !!!"
"- Are you a separatist?
- Yes.
- OK, cause this is the sound of nobody giving a (piiiiiiip)"
Interesnoto e che w kvebek mnogo hora smqtat kakto che shouto e bilo oskyrbitelno taka i obratno, 4e sa se zabawlqwali iskreno.
Aktiwisti ot teroristichnata organizacia FLQ (front de liberation de quebec) obache se izkazali ostro i iskali izwinenie.... goliam kupon. Mendzyra na Conan O'Brian pyk otgoworil ot kabineta si w LA: "nie prawim shou, ne dawame izvinenia..."
Kato cialo nishto nowo pod slunceto. V USA dyrzhawata koiato naj cjesto se vzima na podbiv e Kanada.
Ljubimite mi sa:
"You live in North America, Learn The Language !!!"
"- Are you a separatist?
- Yes.
- OK, cause this is the sound of nobody giving a (piiiiiiip)"
Interesnoto e che w kvebek mnogo hora smqtat kakto che shouto e bilo oskyrbitelno taka i obratno, 4e sa se zabawlqwali iskreno.
Aktiwisti ot teroristichnata organizacia FLQ (front de liberation de quebec) obache se izkazali ostro i iskali izwinenie.... goliam kupon. Mendzyra na Conan O'Brian pyk otgoworil ot kabineta si w LA: "nie prawim shou, ne dawame izvinenia..."
Kato cialo nishto nowo pod slunceto. V USA dyrzhawata koiato naj cjesto se vzima na podbiv e Kanada.
na USAto mislim da im pratim dve brigadi mutri da gi pitam showu li si pravat s naze kanadcite ili samo se zabavlyavat ,ma predi tva ste gi pusna tuka /mutrite/ v Cnadsko ta i nas da ni doyde uma na mestoto .
Vsashtnost koy e toya ..brayan..,che gi kara vsichkite da poluchavat orgazam kato go gledat po TVto,ami sto li se chudya toy celiya kontinent e tolkova doneeban /ot sexualna gledna tochka/.Sindroma na nezadovolenata nevesta deto se smee kato i pokagat edin prast.
I kakvi sa idioti tuk ,kak si sazdavat kumiri ,shou izpalniteli, zvezdi i kak im se kefyat ,vagnoto e ,che edi koy si taka se dargi ,taka syda ,taka go duha ,nyama dusha i chuvstva kef ti srabska muzika kef ti Motzar i Bethoven.
Vsashtnost koy e toya ..brayan..,che gi kara vsichkite da poluchavat orgazam kato go gledat po TVto,ami sto li se chudya toy celiya kontinent e tolkova doneeban /ot sexualna gledna tochka/.Sindroma na nezadovolenata nevesta deto se smee kato i pokagat edin prast.
I kakvi sa idioti tuk ,kak si sazdavat kumiri ,shou izpalniteli, zvezdi i kak im se kefyat ,vagnoto e ,che edi koy si taka se dargi ,taka syda ,taka go duha ,nyama dusha i chuvstva kef ti srabska muzika kef ti Motzar i Bethoven.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Тоя Конан е голям охлюв, ама сигурно специално това шоу си е заслужавало
Аз гледах следващото - от Торонто, с гост Джим Кери. Пак се базикаше с канадците, но пък и Джим Кери не му остана длъжен. Пяха и някаква лагерна песничка:
A place to stay,
and a place to roam,
this place is called -
Ontario.
A place to stay,
a place to roam,
Ontari-ari-ari-o.
Ма това им е работата, да се базикат, тия квебекарите пък какво има да се засягат, егати. Канадците също се бъзикат с американците, нали така?

A place to stay,
and a place to roam,
this place is called -
Ontario.
A place to stay,
a place to roam,
Ontari-ari-ari-o.
Ма това им е работата, да се базикат, тия квебекарите пък какво има да се засягат, егати. Канадците също се бъзикат с американците, нали така?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
abe teia Quebekeri ne slushat li sobstvennoto si tapo radio sutrin?ssttoo написа:Тоя Конан е голям охлюв, ама сигурно специално това шоу си е заслужавало :) Аз гледах следващото - от Торонто, с гост Джим Кери. Пак се базикаше с канадците, но пък и Джим Кери не му остана длъжен. Пяха и някаква лагерна песничка:
A place to stay,
and a place to roam,
this place is called -
Ontario.
A place to stay,
a place to roam,
Ontari-ari-ari-o.
ta nali seki vtori joke e za tapite anglos
te bez teia smeshki niama da imat show ako gi izvadish bez preduprejdenie
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
Showtata na Conan O'Brian mi izglejdaha glupavi oshte kogato gi gledah v BG. Tuk ne sym gi gledal i vyobshte ne se ochudih kato razbrah che bil Torontonian. Daje tova mi dade otgovor na vyprosa zashto sa tolkova ploski shegite mu. No drugo mi napravi otvratitelno vprechatlenie - provincia Ontario se brykna $1 mln za da dokara typoto mu show v Toronto za edna sedmica. Az ne iskam da pla6tam danyci za da mi vodiat Conan O'Brian tuk.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
edinstvennata prichina poradi koiato triabvashe da se barkame edin milion da go vodim tuk beshe che sme se braknali sto miliona da dokarame ajlturkovci ot Kitai i te ni dokaraha SARSalongwayfromhome написа:Showtata na Conan O'Brian mi izglejdaha glupavi oshte kogato gi gledah v BG. Tuk ne sym gi gledal i vyobshte ne se ochudih kato razbrah che bil Torontonian. Daje tova mi dade otgovor na vyprosa zashto sa tolkova ploski shegite mu. No drugo mi napravi otvratitelno vprechatlenie - provincia Ontario se brykna $1 mln za da dokara typoto mu show v Toronto za edna sedmica. Az ne iskam da pla6tam danyci za da mi vodiat Conan O'Brian tuk.
a COnan e mnogo smart - toi beshe pisatel na SNL i na SImpsons
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
a Robo_Pimp?Lub0 написа:Естествено не всяко шоу е варха, обаче наистина има шоута номер 1, например си споням шоуто на тема Star Wars...
az shtiah da spukam vena ot smiah :-)
Abe edno moga da vi kaja - vashia Slavi deto slaga Stoichkov i Levski na edno i sashto stapalo trici da iade pred Connan.
Pyrwo O'Brian e amerikanec a ne torontadzhia, kqkto se izkaza po gore.
Wtoro shouto mu e dosta zabavno. Men lichno mi haresa che im brykna na kwebekarite s kutre w rectuma, zashtoto te si mislqt che sa centyra na sveta a vsyshtnost navsqkude gi wzimat za podbiv. Taka che Kvebekarskata AROGANTNOST si nameri majstora, interesnoto e che 99% ot kwebekoata ne sa go i chuli skandala zashtoto NE ZNAIAT ANGLIISKI... wse pak "CA C`EST QVEBEK. ON PARLE FRANCAIS !
!!!"
Krilatata fraza, koiato wqrvam vi e natrapvana na vsichki tuk (ili pone na tezi koito mogat da govorqt anglijski po dobre ili narawno s frenski)
Wtoro shouto mu e dosta zabavno. Men lichno mi haresa che im brykna na kwebekarite s kutre w rectuma, zashtoto te si mislqt che sa centyra na sveta a vsyshtnost navsqkude gi wzimat za podbiv. Taka che Kvebekarskata AROGANTNOST si nameri majstora, interesnoto e che 99% ot kwebekoata ne sa go i chuli skandala zashtoto NE ZNAIAT ANGLIISKI... wse pak "CA C`EST QVEBEK. ON PARLE FRANCAIS !

Krilatata fraza, koiato wqrvam vi e natrapvana na vsichki tuk (ili pone na tezi koito mogat da govorqt anglijski po dobre ili narawno s frenski)
Dano ne prodaljish dalgo vreme da mislish taka...za kebekarite imam predvid. shtoto shte ti e mnogo trudno. nemoje da si protiv vsichki naokolo...ili moje bi mislish da se mestish...taka moje. ne che az sam im lud fen, no nemoje prosto da vikash te sa takiva ili onakiva...shtoto i te sa kato nas, bulgarite- ima i takiva i onakiva. az da ti kaja chesto sam se pital dali nie sme naistina tolkova po-dobri ot tiah ili smao taka si mislim. i da ti kaja mai samo tak si mislim. ako ne uvajavash drugite niama kak da ochakvash i te da te uvajavat. normalno e da ima zalitania, no Conan (varvarina) obijdashe vsichki deto jiveiat v Quebec...vkluchitelno i tebe. pone az taka go prieh. a i osven tova tia shegi sa tolkova stari ploski che shtiah da zaspia ot skuka. iznosva se veche. jalko che vse po-riadko pravi svestni predavaniaCenzura написа:Pyrwo O'Brian e amerikanec a ne torontadzhia, kqkto se izkaza po gore.
Wtoro shouto mu e dosta zabavno. Men lichno mi haresa che im brykna na kwebekarite s kutre w rectuma, zashtoto te si mislqt che sa centyra na sveta a vsyshtnost navsqkude gi wzimat za podbiv. Taka che Kvebekarskata AROGANTNOST si nameri majstora, interesnoto e che 99% ot kwebekoata ne sa go i chuli skandala zashtoto NE ZNAIAT ANGLIISKI... wse pak "CA C`EST QVEBEK. ON PARLE FRANCAIS !![]()
!!!"

Winnie,
kvebekarite koito sa frenskogoworqshti, arogantni separatisti kato cqlo gi nenawizhdam... praw si ima strahotni hora iz mestnata fauna, no tezi strahotni hora wqrvaj mi ne sa sred teroristichno nastroenite franko-fashisti.
Tuk widqh neshta i qwlenia koito te promotirat, za koito ne sym i podoziral che sa vyzmozhni da se sluchat v nikoq normalna dyrzhawa po sweta.
Kakto wizdash ne generaliziram za cqloto naselenie na prowinciqta a samo za opredelena grupa.
A ako teb te e obidil Conan O'Brian mozhe i ti nared s 4 milionen kvebek da chakash izvinenie.... kogato nqkoi gowori za teroristi, separatisti, produkti na blizkorodstweni krystoski prez poslednite 10 pokoleniq, koito sa gotowi da pogrebat wsichko w imeto na ednichkata ideq s koqto sa promiti mozycite im... nqkak mi e trudno da se otyzhdestwa s tqh, kamo li pyk da se obidq.
..... taka che ne byrzaj da se obizhdash.... NE ZABRAWIAI CHE TI SI OT WINNIPEG wse pak!
kvebekarite koito sa frenskogoworqshti, arogantni separatisti kato cqlo gi nenawizhdam... praw si ima strahotni hora iz mestnata fauna, no tezi strahotni hora wqrvaj mi ne sa sred teroristichno nastroenite franko-fashisti.
Tuk widqh neshta i qwlenia koito te promotirat, za koito ne sym i podoziral che sa vyzmozhni da se sluchat v nikoq normalna dyrzhawa po sweta.
Kakto wizdash ne generaliziram za cqloto naselenie na prowinciqta a samo za opredelena grupa.
A ako teb te e obidil Conan O'Brian mozhe i ti nared s 4 milionen kvebek da chakash izvinenie.... kogato nqkoi gowori za teroristi, separatisti, produkti na blizkorodstweni krystoski prez poslednite 10 pokoleniq, koito sa gotowi da pogrebat wsichko w imeto na ednichkata ideq s koqto sa promiti mozycite im... nqkak mi e trudno da se otyzhdestwa s tqh, kamo li pyk da se obidq.
..... taka che ne byrzaj da se obizhdash.... NE ZABRAWIAI CHE TI SI OT WINNIPEG wse pak!
Брех,Cenzura написа: ... kvebekarite koito sa frenskogoworqshti, arogantni separatisti kato cqlo gi nenawizhdam ...
откаде тази злоба бе. Каква е тази ненавист. Мойте клиенти пък които са от Квебек са супер и са се с чуство за хумор. Е това не означава че представата ми е пълна, ама ми е трудно да повярвам че точно аз познавам шепата нормални кбекари-франкофони.
.... komptentnosta na nqkoi e goliama rabota, i to na takiva koito nikoga ne sa i vizhdali nito chuvali razni iawlenia, no pyk mogat da izkazwat 100% mnenia za tiah.... zashto li ne se uchudwam koi e sposoben na tova.... nakoi nezavyrshil wissheto si obrazovanie, ozloben i komplexiran sebeljuhec....
IZWINETA, NQKOI DA ZABELQZA KOLKO SPOKOINO STANA WYW FORUMA OTKAKTO bozo SI STOI W KUCHKARNIKA....
I KAK WINAGI SE POQWQWA ZA DA LAE STRESHTU BYLGARITE TUK I DA PREDIZWIKVA SKANDALI.....
smqtam 4e ne kraino wreme bozo sam da si nalozhi disciplina i da si stoi w kuchkarnika...
IZWINETA, NQKOI DA ZABELQZA KOLKO SPOKOINO STANA WYW FORUMA OTKAKTO bozo SI STOI W KUCHKARNIKA....
I KAK WINAGI SE POQWQWA ZA DA LAE STRESHTU BYLGARITE TUK I DA PREDIZWIKVA SKANDALI.....
smqtam 4e ne kraino wreme bozo sam da si nalozhi disciplina i da si stoi w kuchkarnika...
Kakto i da se napawa6 da se izpiswa6 mnogo znae6t i razbira4 goliam, wse si ti proli4awa plitkia mozak. Ne se li 4uwa6 kak zwu4i6, kato zastawa6 sre6tu niakoia oredelena grupa? Niama da ti kazwam, ti se seti kakwo napomnia6 s towa. Nali si inteligenten...Cenzura написа:Winnie,
A dali ne si se kefil, kogato sa te pra6tali sre6tu Balgarskite musulmani? Moje daje po jelanie da si hodil?