Самолетни билети от Варна за Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
didilota

Самолетни билети от Варна за Канада

Мнение от didilota »

Здравейте съфорумници . Искам да попитам дали някой е пътувал от Варна за Канада . Мисля , че преди бях чела във форума за доста такива случаи. Направих запитване до няколко агенции за самолетни билети от Варна , но никой не ми предлага такава възможност . Моля ако има някой , който е летял от Варна пишете ми от коя агенция са купени билетите . Ние ще пътуваме с 2 деца - едното от които е бебе и ми се струва доста сложно сдецата и с всичкия багаж да се придвижваме първо до София . Освен това запитването ми е за месец юни , когато според мен има доста чартърни полети от Варна за цяла Европа , а оттам и за Канада .Горещо Ви благодаря и Ви желая успех !
tochica

Мнение от tochica »

austrian airlines , но ще направите две връзки , във виена и в торонто ( освен ако не пътувате направо за там ) . полета е с добра връзка само в някои дни на седмицата . за повече инфо вижте сайта на авиокомпанията и след това вижте в агенции цени .
tourist service за варна имат професионално обслужване , зашото всеки знае да продава билети , въпроса е да се намери това което ви трябва .
бритиш съшо имат полет , но ше ви се наложи смяна на летищата в лондон , ако не и преспиване , не ми се рови сега да видя , но всичко е доста подробно обяснено във всеки сайт на авиокомпания , задайте параметри и вижте вариантите на прекачване и тръгване .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Миналото лято пътувах до БГ и обратно през Франкфурт. Видях, че има полети от и до Варна. А от Франкфурт има възможност за директен полет до Монреал, Торонто, Калгари или Ванкувър. Успех!
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
didilota

Мнение от didilota »

Благодаря Ви много за отговорите . Точно и това ме притеснява при полет от Варна - 2 смени на самолети , с тези 2 деца ще бъде голям екшън ...Търся полет от Варна до Монреал с едно прикачване.
tochica

Мнение от tochica »

няма такъв освен ако не искате да преспивате някъде .
затова най добре тръгнете от софия .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Публикувай отговор