Някой случайно да има опит с пушене на риба? Студено или топло, няма значение.
Почнах да си правя експерименти със сьомгата, солих 2 пъти, стана супер мезе, сега обаче ми се ще да опитам с пушене.
Това в магазините да попиташ "когото и да е и ще ти каже" не е много сигурно...Има "продаваЧ-консултанти", които не знам дали изобщо знаят къде се намират, камо ли да те упътят към търсения продукт! А Че хабер нямат какво се продава не в магазина (да не бъдем максималисти!), а дори в техния раздел си е нещо съвсем нормално...наименованията на стоките не познават...келеши с келеши. Последният път толкова се вбесих, Че по стар канадски обиЧай се обадих на производителя на стоката, която търсех да му кажа, Че не мога да си закупя неговия продукт поради некомпетентността на продаваЧа в магазина. И трябваше производителят да ми даде кода на продукта, Че да може оня в магазина да си свърши работата. Завалийката не знаеше какво е 'bois rond' и ми вика "ми ние имаме бор, дъб, кедър"...казвам му "аз не търся вид дърво, а дърво с определен профил, в слуЧая кръгъл"...така и не ме разбра.aneda написа:във всеки Canadian Tire или Wallmart на щандовете за лов, риболов или къмпинг има такива уреди за опушване на месо и риба. Когото и да попиташ в тези магазини ще ти покажат каде са.
Успех