Търся компщтърен специалист ,но не някой самозванец ,а наистина добър в тази област ,който се занимава и разбира .Имам проблем с whierless връзката си вече 2 седмици.Ако някой от абонатите в блока влезе и ние сме изтласкани.намирам това за уморително и изнервящо.Моля ,пишете ми лично съощение,за да се разберем .Мерси
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Desy написа:Търся компщтърен специалист ,но не някой самозванец ,а наистина добър в тази област ,който се занимава и разбира .Имам проблем с whierless връзката си вече 2 седмици.Ако някой от абонатите в блока влезе и ние сме изтласкани.намирам това за уморително и изнервящо.Моля ,пишете ми лично съощение,за да се разберем .Мерси
За това чак пък и специалист
Това е "проблем" който може да решен от всяко дете което се движи по вашата улица :idea:
Защо не си прочете упътването към рутера или ако го нямате не се опитате да го потърсите в нета.
Вярвам, че ако положите минимални усилия и отделите 10 минути всичко ще е ОК.
Успех
Каква е сложността на проблема и колко пари сте склонни да дадете за неговото разрешаване?
Ако изкате безплатно решение- първо се консултирайте с неспециалист.
Ако наистина търсите експертно решение - подгответе си по минимум 50$ на час - минимум 3 часа.
Благодаря,
можете да се консултирате със специалиста, но имаите предвид че консултацията също не е безплатна.
мерси ,за "полезните съвети",а истинските получих на личните съобщения.Тук е станало като махленска клюка,само за базикни и тъпи шегички.Искренно благодаря на хората които ми помогнаха да си реша проблема,който далеч не се оказа за деца от улицата,както се изказаха "просветените".
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Desy написа:мерси ,за "полезните съвети",а истинските получих на личните съобщения.Тук е станало като махленска клюка,само за базикни и тъпи шегички.Искренно благодаря на хората които ми помогнаха да си реша проблема,който далеч не се оказа за деца от улицата,както се изказаха "просветените".
Радавам се, за теб че си намерила "компщтърен специалист" , а не "не някой самозванец" (както ти се изразяваш) , който решава такива "глобални" проблеми и при това с лични съобщения.
Desy написа:Търся компщтърен специалист ,но не някой самозванец ,а наистина добър в тази област ,който се занимава и разбира .Имам проблем с whierless връзката си вече 2 седмици.Ако някой от абонатите в блока влезе и ние сме изтласкани.намирам това за уморително и изнервящо.Моля ,пишете ми лично съощение,за да се разберем .Мерси
Ниишшо не разбирам от whierless технологии аз.
Аналгин написа:За това чак пък и специалист
Това е "проблем" който може да решен от всяко дете което се движи по вашата улица
Защо не си прочете упътването към рутера или ако го нямате не се опитате да го потърсите в нета.
Вярвам, че ако положите минимални усилия и отделите 10 минути всичко ще е ОК.
По лс това не може да се провери.
Ако нямаш такова, ще могат да ти се закачат на интернета, а дори и да ти влязат в личните компютри. Firewall-ите не действат в локална мрежа.
По default wireless routerite са без защита.
Под това някой да ви "измества", може да се разбира да влиза с IP на някой от компютрите ви в локалната ви мрежа.
Ако ще и Господ да е специалиста. По лс това не може да се провери.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола